Sylvia

Direktlänk till inlägg 24 september 2018

Helgen som kom & gick!

Av Sylvia - 24 september 2018 20:00


Hej där...


Helgen har swichat förbi i full fart så som den brukar göra.

Den bjöd på mycket sömn, lite shopping och plugg.


Vaknade upp i lördags med mina axlar uppe vid öronen och ett värkande huvud. Tittade yrvaket på klockan och fick en chock! Jag som inte ens kände mig utsövd hade sovit till 10:45! Steg upp och kollade in till Oliver som satt och spelade sitt PS4 och hade varit vaken ett bra tag. Melvin sov hos en kompis.


Lusten att fixa och dona var som bortblåst och jag kände mig bara stressad över att ha sovit så länge. Försökte stressa ner kroppen och huvudet genom att intala mig själv att jag inte behövde göra något särskilt och att kroppen antagligen behövde få sova ut. Efter ett par timmar kändes det lugnare och jag bestämde mig för att göra en kortare utflykt till Glumslöv innan jag skulle hämta hem Melvin från kompisen. 



 


Det blev ett besök hos Heddas Hus där jag hade presentkort sedan min födelsedag. Hade spanat in några höga ljusstakar via instagram och åkte dit för att kika närmare på dem.


Gud vad jag skulle vilja bo så och ha en alldeles egen butik!


 


Jag köpte ljusstakarna och lite annat smått och gott. En supermjuk zebrarandig halsduk och en T-shirt som hängde på ett reaställ.


     


Det var inte dags att hämta Melvin riktigt än så jag fortsatte till Hillesdalsgård som också ligger i Glumslöv. 


Det var inte meningen att shoppa här men jag hittade ett fint diadem i svart sammet som jag inte kunde motstå. Fick dessutom stanna kvar i frestelserna extra länge eftersom världens regnoväder parkerade sig över Glumslöv så jag ska nog vara glad att det bara handlade om ett diadem som fick följa med hem.



 


Fina saker! Hade jag haft lite tid till hade jag tagit mig en kopp kaffe men jag hade en tid att passa.


Melle skulle spela match hemma med samling kl 15. Ingen rolig rid en lördag precis! Matchen började kl 16 och eftersom de spelar 3x25 minuter var det inte mycket kvar av dagen sen.


 


Vinst till dessa härliga killar!


Vi hade en lugn och skön kväll iallafall och även om jag inte kände för att vända upp och ner på hela lägenheten så fick jag tvättat sängkläder och skapat plats för mina fina ljusstakar.


 


Älskar ljusstakar...haha!!


Det har ni nog märkt. Ljuskontot är stort på hösten och vintern. 


M Y S F A K T O R



   


Gårdagen bjöd även den på en sovchock!


Vaknade 11:10....sååå länge brukar jag INTE sova. Trodde vi skulle ha en lugn söndag men det visade sig vara fel. Mina fina killar har inte alltid den bästa framförhållningen. 


Melvin hade massor med SO-uppgifter att gå igenom inför ett prov på fredag. Han kände sig lite stressad över det och behövde min support. Duktiga fina Melvin pluggade i fyra timmar varav jag hjälpte honom en timme i början och en i slutet. Där emellan blev det Väla. Oliver hade en gedigen lista med saker han behövde köpa inför sin lägervecka denna veckan. Vi kom ut till Väla strax efter kl 16 vilket var ganska skönt för det var inte alls mycket folk. Vi hittade allt vi behövde..puh!



 


Eftermiddagen och kvällen rullade på i ett så det var tur att jag pressade in en promenad på 4 km vid lunch. Det var riktigt skönt! Måste ta mig dessa stunder.


Ikväll har vi packat...


En spännande vecka väntar för Oliver som ska tälta på Kullaberg tisdag-torsdag! På deras schema står det bl a bergsklättring och montainbike. De har fått låna en riktig vandringsyggsäck och den står nu fullpackad med allt från tändstål till toapapper och Pringles.


  


Denna gymnasieutbildningen verkar kanon. 


Ha en fin måndagkväll.


Kram

S





 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sylvia - 8 maj 2020 12:18


  Välkomna att kika in hos mig HÄR på www.sylviabloggen2.wordpress.com   KRAM  ...

Av Sylvia - 31 oktober 2018 10:40

  Hej fina...   Klicka HÄR så kan ni följa mina senaste inlägg på sylviabloggen.wordpress.com       Välkomna!Kram S ...

Av Sylvia - 29 oktober 2018 18:15

  Hej där...   Nästa år, 2019 är det minsann hela 10 år sedan jag började blogga!     Jag har varit trogen bloggplatsen i alla dessa år även om jag flera gånger tänkt att det kanske är dags att byta portal.   Ska 2019 bli året då ...

Av Sylvia - 25 oktober 2018 21:24

Hej fina... Torsdagkvällen är kommen och arbetsveckan är snart slut. Oliver har varit både i Ängelholm och i Jönköping med skolan denna veckan. Utflykten till Jönköping berättade unge herr Olsson om hyfsat sent i tisdagskväll. Det innebar att de skul...

Av Sylvia - 23 oktober 2018 19:27

Hej där...Nu är hösten här med besked. Idag vaknade vi upp till en mörk, regnig och ruskig dag och vindar med stormstyrka.Just idag skulle Oliver ta tåget till UpZone i Ängelholms hembygdspark (med skolan) för att prova deras höghöjdsbana uppe bland ...

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Skapa flashcards