Bastat

Kommentera
 

Visst blir jag glad när jag kommer ner i köket på morgnarna och möter de strålande vackra blommorna som står där och sprider skönhet och omtanke från vänner. 

Jo visst fick jag andra välkomna blommor också på min dag, de pryder upp huset så visst har jag blivit hedrad, ett stort tack till er alla.

 

Människan är lat av naturen sägs det och så även jag som hade en avslappnad hållning till den stora dagen och gjorde det lätt för mig genom att hyra in oss på det anrika Örnäs herrgård med mat och allt.

 

Nu har jag alltså bastat för åttionde gången och det gick bra den här gången med. 

 

Innan de stora dagen trodde jag att jag hade gått och dragit på mig borelia igen men det blev lite värre än så efter kalaset var över. Jag blev transporterad till en av kåkarna som Svenonius förvaltar men nu är jag hemma igen och allt gick bra, det var en gammal reparation sedan 2006 som spökade.

 

Tur att huset var kvar och att hon inte sålt det också förresten, allt skall säljas och privatiseras i den borgliga värden i vår region.

 

Människokroppen fungerar precis som gamla bilar kan jag konstatera. Även om man vårdar och motionerar den så blir den skörare och behöver underhållsrepareras.

 

Det jag dessutom har märkt med den gamla karossen är att både skinnet och sinnet blir blödigare med åren. 

Märkte det när en kvinna och kurator spände ögonen i mig och påstod att man kan bli skörare efter en sådan händelse som jag upplevt. Det var nära till att jag blev riktigt medryckt. 

Jag hade ju varit med om det redan 2006 och då hade jag klarat det utan att bli ledsen, men å andra sidan var det ingen som talade om att man skulle bli det.

De som läst mina böcker har väl också sett att jag inte varit särskilt sorgsen trots åtskilliga tillbud och jag fick nog lite kritik för det vilket jag rättade till i min fjärde bok.

Den som vill kika in i min bokvärld kan googla på mitt namn eller söka i Solentro.se

 

Nu när jag börjat på ett nytt decennium är det som om jag bara vill tänka på det positiva i livet. 

Den röran som uppstått i riksdagen får jag väl därför betrakta som en fars och med lite humor kan jag tänka.

Det sägs att röran kan gör att folk kan tappa förtroendet för politiken men den skadan är enligt mig redan skedd sedan myglaruffe och SD intog riksdagen. 

Läser man om Kristerssons affärer på googel eller om SD på Expo så står det klart.

 

Många är kanske glada nu när drivmedel blir ynka 50 öre billigare per litern men det sägs att den blir ändå billigare på grund av världsmarknaden, de vill öka försäljningen.

 

Ser förresten fram emot att jag får ta en sväng på min MTB igen, men det får nog bli i lite stilla trampande i fortsättningen så det inte går åt fanders, kanske dags att att inse att jag inte är femtio bast längre.

Får väl också försöka tänka på festen och att jag har både barn och barnbarn så jag får nog inse att jag uppnått åttio i alla fall, även om jag har svårt att ta in det.

 

 

Trevlig helg och om ni får tråkigt kan ni scrolla ner och läsa mina tidigare inlägg eller välja bland rubrikerna uppe till höger om ni vill undvika politik.

Jag tigger inga pengar eftersom jag bloggar ideellt, men blir glad och tycker mig ha framgång om ni kopierar och delar min blogg.

 

Själv skall jag sitta här som tjuren Ferdinand och lukta på blommorna.