Tomtar på loftet

Kommentera
Tänkte på den gamla låten med Anders Fugelstad: Ingenting är längre som förut, alla gamla sanningar är slut. Låten finns på YouTube öch den har en slående text som speglar hur det står till med samhället och nu när många inte kan fira jul och ha familjesammankomster som vi är vana.
 
Det som är en sanning är att jag använder en bild ur mitt arkiv sedan förra året men det blir likadant i år och därmed vill jag önska släkt och vänner en riktigr god jul så gott det går
 
Nej det blev inga julkort från oss i år vilket delvis beror på lathet och att det blev onödigt krångligt att bara köpa frimärken, de har ju lagt ner post och postutlämningen i vårt centrum.
 
Såhär var det nu; vi hade ärende till Bålsta och tänkte då köpa frimärken, men där de tidigar sålt frimärken upplystes jag om att de inte fick sälja frimärken längre, de hänvisade till Coop och när jag gjorde mig besvär att ta mig dit så var det lång kö vid kassorna.
Jag tänkte att stå i en kvarts kö för några frimärken det är bara för mycket.
 
Vi åker till nya Ica maxi och sagt och gjort, men där var det likadant så jag gav upp för att i stället ta motorvägen till Willys i Bro som ligger lite utanför samhället och som nu även har hand om paket och sådan till Posten.
 
Visst där var det också kölappar till disken för tre olika typer ärenden. Tänkte att det kanske går fort ändå eftersom det bara var nio nummer före mig.
Där bedrog jag mig igen eftersom samma två personer betjänade samtliga ärenden så det drog ut på tiden.
Nu när jag äntligen fått tag i frimärke gällde det bara att hitta en brevlåda till det enda lilla berevet som skulle postas, så det bar iväg till Bro centrum där jag visste att posten hade en brevlåda.
 
Visst mycket jobb för ett ynka brev kan man tycka, eller mycket skrik för litr ull sade gumman som klippte grisen.
Men hörni, ha nu en riktigt fin jul och jag kanske skriver igen till nyår.
Om ni får tråkigt kan ni crolla ner och läsa tidigare inlägg
HO HO God Jul