Lagsport

Kommentera
Så nu december igen och i almanackan från Stena recykling är månadens bil en Pontiac Starchef från 1956. 

Mins inte att det var en vanlig bil när jag växte upp i sumpan, men min personliga mening är att den skulle varit snyggare i enfärgat gul. Den tomatröda färgen påminner mig om de plastmärken för dammsugaren Volta som vi var tillverkade vid mitt första jobb, jag fick börja med 1,75 kronor i timmen.

Jo det var väldigt länge sedan och jag har skrivit om det i den andra boken i min biografi  "Livsepok".

Vi har nu fått ny statsminister och dessutom en kvinnlig så frågan är om det går att komma igenom en blogg utan att ta upp den politiska röran.

Nej det är nog inget som jag klarar och det har ju varit kongresser och landsdagar och vad de nu vill kalla sina möten och jag har följt dem även i år och i mån av tid och ork.

 

Grabbarna i klagomuren smäller väl av nu när vår nya energiminister är född i Iran kan jag tänka, men i mitt tycke verkar han väldigt kompetent och låter inte journalisterna köra med sig.

På tal om energin så har vi just nu höga elpriser men något annat är väl inte att vänta när marknaden sätter priset, då med undantag av skatten förstås.

 

På tal om klagomuren så hörde jag på radio Stockholm när reporten frågat personer vilket parti som de hade mest förtroende för när det gällde kriminaliteten och där de hade svarat Moderaterna och SD.

 

Ungefär som om man frågar vilket lag de gillade mest och de svarar. Dom som sitter på avbytarbänken och klacken på läktaren.

 

Så förhåller det sig nämligen i politiken när Moderaterna hela tiden berättar vad de skall göra men de har inte gjort något. Jo sänkt skatten förstås!

 

SD på läktarn som nu väntar på att få vara med och lira talar också om vad bra de är, men de har heller inte gjort något. Jo spridit skräck och hat förstås!

 

Påminner om Hasse Alfredssons monolog när han berättar om ormtjusaren i Sjöbo som inte hade några ormar men han berättade om dom så folk svimmade.

 

Nåja nu kanske ni blev snea på mig, men gör gärna en lista på vad M och SD åstadkommit för att motverka kriminaliteten och posta den till mig så får vi se hur fel jag hade.

 

Möjligen kommer det att stå att de ändrade budgeten med någon procent som nu S skall styra på.

Trevlig helg och om ni får tråkigt kan ni scrolla ner och läsa mina tidigare inlägg eller välja bland rubrikerna uppe till höger om ni vill undvika politik.

Jag tigger inga pengar eftersom jag bloggar ideellt, men blir glad och tycker mig ha framgång om ni kopierar och delar min blogg.