Tippen och kroppen

Dagen då vi hyrt lastbil för att köra saker till tippen, grejer från det gamla badrummet, gamla sönderrostade blomkrukor fulla med jord och lekakulor, skelettet till ett överdimensionerat parasoll med världens tyngsta fot fastrostad längst ned, och annat som har stått och väntat på altanen att någon ska vilja köra det till tippen. Den dagen hällregnar det. Inte hela dagen, bara medan vi baxar prylarna från altanen genom lägenheten in i lastbilen och medan vi baxar grejorna ur bilen och till rätt kärl på tippen. När vi är hemma igen och håller på med storstädning av lägenhet och akvarium regnar det inte en droppe. 

Det gör ont i hela kroppen när vi väl är färdiga. Särskilt i fotlederna som dessutom är buckliga och svullna. Jag tror att det beror på svår artros, skelettcancer, ALS, MS eller dålig blodcirkulation eftersom hjärtat är så risigt att det snart kommer att lägga av, samt lite andra åkommor av liknande art.                  P tror att det beror på att jag är tjock.                                                                                                          

På 1177 (Okej, jag är hobbyhypkondriker, även om jag har lite svårt att erkänna det ens för mig själv) läser jag att har man svullna fotleder kan det bero på att man har stått och gått för mycket och då ska man vila benen. Det kan också bero på att man suttit stilla för länge och då ska röra på sig. En smula motsägelsefullt, tänker jag, innan jag bestämmer mig för att jag gått för mycket och lägger upp benen på fotpallen framför min fåtölj.                                                                                                                      Att det skulle bero på att jag är tjock står det inte en stavelse om.


                             


Kommentarer

Populära inlägg