Otrogen igen

I torsdags tog jag upp min tidigare otrohetsaffär. I år är jag med i Akademibokhandelns bokcirkel igen. För er som inte läst om min tidigare otrohet (så kan ni göra det om ni klickar på länken ovan) kan jag berätta att det är biblioteket jag bedrar. Istället för att stödja denna fantastiska kostnadsfria institution och låna alla magasinets böcker för att de  inte ska rangeras ut, göder jag den stora kommersiella bokhandelskedjan genom att betala för att låna böcker. Vansinne kan man tycka, men det var uppiggande att bedra biblioteket upptäckte jag, och nyttigt att läsa nya böcker. 

Förra året hade problem med ögonen och läste inte alls, så blev det inget vänsterprassel. Det var ett tomt år på många sätt. Nu är jag tillbaka igen med full kraft och planerar att lägga till ytterligare ett litet prassel på min lista, förutom biblioteket som jag tänker ge mer uppmärksamhet, så att det inte tröttnar på mig och den kommersiella bokcirkeln, tänker jag bli bättre på att läsa fler av de böcker som ligger olästa här hemma. Jag har till och med lagt upp en lite rutin för hur det hela ska fungera. Kanske är det att gapa över för mycket men ett helt år i träda gör en ju lite svältfödd.




Kommentarer

skogsnuvan sa…
Visst har vi bibliotek men det är någon mil dit och så har man konstiga öppettider så jag lånar väldigt sällan böcker men jag är med i en bokcirkel där vi lånar av varandra. När jag är bokutta så blir jag lite nervös. Även om jag inte alltid läser så vill jag ha en bok som väntar när lusten kommer på.

Populära inlägg