PANIK!

Jag inleder direkt med kaos. 
Jag var så nöjd över att första arbetsveckan gick smärtfritt.. jag kom till jobbet i måndags fast jag egentligen började i onsdags. Jag hade noll koll. Men kunde då jobba måndag och tisdag samla på mig komp och ta ut det veckan som kommer. Nöjd. Men sen visade det sig i slutet av veckan att jag var omringad av människor med Corona. 

I lördags när jag vaknade ringde en människa jag hängt med mycket och berättade "jag är positiv." Jag höll på att smälla av! Mitt jävla bröllop! Som grädden på moset ska det hällregna på lördag. Yey. Corona och regn. Kan ju inte bli bättre.. Hur som helst. Gift ska jag bli och fest ska vi ha. Det andra löser sig! 

Men såå surt. Jag mådde skit hela lördagen. Ångesten var total. Kunde inte tänka på annat. Hur gör vi? Kan vi boka om tältet? Maten är beställd. Kan man frysa in? Vad händer om Viggo blir sjuk?  Tusen tankar. Jag mådde som sagt piss. Idag känns dock livet lättare även om jag har symtom. Värk i ryggen, liksom i musklerna, torrhosta och svidig i halsen. Det kan vara inbillning. Jag känner mig paranoid nu. Men jag tänker inte riskera andra. JAG FÅR INTE VARA SJUK PÅ LÖRDAG. Jag får VERKLIGEN INTE!