Fix & trix. Snart dags 💍

Nej, men snĂ€lla! Denna vecka har nog varit den stressigaste i hela mitt liv och dĂ„ har vi bara onsdag nu! 

Det började ju med Corona. Fick höra att mĂ€nniskor jag har varit nĂ€ra hade Corona. En efter en insjuknade. Jag har tagit test sen i fredags och varit negativ. PĂ„ söndagen vaknade jag med tĂ€ppt nĂ€sa och brĂ€nnande kĂ€nsla i halsen. Panik! Jag bröt ihop. Totalt. Av stress! Skickade Micke sĂ„ han fick köpa mera testet. Negativt. 

Jag vet inte om jag kommer bli dödssjuk pĂ„ söndag nĂ€r allt Ă€r över eller om kroppen reagera sĂ„ hĂ€r av stressen. Hur som nĂ€r jag började slappna av visade vĂ€dret att det skulle spöregna pĂ„ lördag. Nej, men snĂ€lla. DĂ„ var jag redo att stĂ€lla in. Allt. Hela skiten. Har kollat i över en vecka och bara regn. Och vi ska vara ute. Hela vigseln och fotograferingen. Jag höll pĂ„ att smĂ€lla av. 

Sakta men sĂ€kert Ă€ndrade sig vĂ€dret (Ă€n sĂ„ lĂ€nge iaf) och saker och ting började falla pĂ„ plats. Som tillexempel tĂ€ltet kom idag, skulle ha kommit pĂ„ fredag. Stor lĂ€ttnad för oss. Vi har kunnat gjort allt som egentligen vi skulle ha stressat med pĂ„ fredagkvĂ€ll. Underbart! 
Alkoholen kom tidigare Ă€n planerat. Ännu ett mindre stressmoment. 

Idag har jag, Micke och viggo grejat med tĂ€ltet. Drog pĂ„ alla stolsöverdrag, dukar, stĂ€llt borden dĂ€r de ska stĂ„ osv. PĂ„ kvĂ€llen kom hela ligan och hjĂ€lpte till med all belysning. 

Kristoffer har skrivit ut superfina hĂ€ften som min mamma har gjort. Alla hjĂ€lper verkligen till sĂ„ sjukt jĂ€kla mycket. Är sĂ„ otroligt tacksam för mina eller vĂ„ra fantastiska vĂ€nner ❀ 
Vad tusan skulle vi gjort utan er?! 

IgĂ„r satt jag helt helt förtvivlad pĂ„ golvet och försökte trassla upp ljusslingor. SĂ€ger till Sara "fan ocksĂ„. Jag skulle behöva skriva ett program för kvĂ€llen." Sara rotade i sina dokument pĂ„ datorn och sa "menar du det hĂ€r?" SĂ„ lĂ€ser hon upp ett perfekt program som hon och mikaela knĂ„pat ihop. DĂ„ brĂ€nde tĂ„rarna bakom ögonlocken. Vilka jĂ€kla vĂ€nner ❀ 

TACKSAM ❀

(null)