2022-10-12
 21:53:00

Onsdag...

© Soffiloffis
 
 
Igår var jag och två av de andra gruppmedlemmarna i Säter och intervjuade personal på ett äldreboende. Det gick bra och det gick mycket snabbare än jag trodde att det skulle gå :) 
Sen fick vi skjuts till Borlänge av en av gruppmedlemmarna och så tog jag tåget hem därifrån. Jag var helt slut när jag kom hem men det var bara o fortsätta jobba på...
 
Idag skickade vi in fjärde delen av uppgiften. Och nästa vecka ska vi göra klart rapporten så att vi kan skicka in den om två veckor, sen blir det en stor redovisning och opponering på en annan grupps arbete efter det. Jag är jättenervös inför det, men det går säkert bra... hoppas jag.
 
Imorron ska jag till skolan igen och redovisa den delen av rapporten som vi skickade in idag. Det har varit redovisningar fyra veckor på raken nu... Fortsätter det så här så kanske man lär sig nån gång att inte bli lika nervös innan :D
 
Annars ringde Julias dietistläkare idag och vi pratade lite om de senaste proverna som vi lämnade in och lite sånt. Det verkade se mycket bättre ut nu, så det känns ju skönt! 
 
Strax ska sovdax...
Hörs sen
Kram
 
 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: