2022-10-24
 22:23:39

Måndag...

© Soffiloffis
 
 
Imorse träffades jag o gruppen på discord och gick igenom opponeringen och manuset inför presentationen. Sen skickade vi in opponeringen till läraren. Usch och fy, imorron är det dax! Hoppas det kommer gå bra iaf :)
Det ska iaf bli såå skönt när det är gjort!
 
Strax efter att vi var klara med det kom Pontus hem från skolan och sen vid 17.30 drog vi till Ludvika o tandläkaren. Dom röntgade hans tänder och det visade sig att han har ett hål i en tand som behöver lagas. Så tandläkaren gick igenom alla verktyg dom kommer använda och så fick han lite bedövning för att få prova hur det känns så han inte ska vara orolig sen när det är dags. Egentligen verkar det som dom brukar boka in en extra tid för sånt men dom hade tid över nu så det passade ju jättebra :)
 
Efter att vi var klara där åkte vi hem till mamma o Hans och hälsade på och jag skrev ut ett papper som jag behövde fylla i. Sen försökte vi scanna in det igen när det var ifyllt men vi visste inte riktigt hur man gjorde så vi gav upp till slut. Jag har ju en skrivare hemma men den matar inte in pappret så det går inte o skriva ut med den, bara scanna in saker, så jag tror jag lär köpa en ny skrivare snart.
 
Innan vi åkte hem gick vi in på Coop på Lyviksberget en snabbvända. Och väl hemma åt vi lite grann och jag scannade in pappret, skönt o ha det fixat o klart tills imorron!
 
Strax är det dags o sova :)
Hörs sen
Kram
 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: