2022-10-22
 11:32:24

Lördag...

© Soffiloffis
 
 
Jag vaknade imorse vid 7-tiden av att det var några barn som ställde sig och illskrek utanför fönstret upprepade gånger och det följdes av ett gapskratt, sen kastade dom boll mot plåtväggen så det bara dånade i hela huset. Jag hade skitsvårt o sova hela natten så det var lagom kul o vakna på det sättet... 
 
Jag är skitnervös inför tisdagen då vi ska ha en stor presentation inför klassen, jag drömmer mardrömmar om det och vaknar hela tiden på nätterna. Vi ska gå igenom hela rapporten på ett intressant sätt och har fem minuter på oss, så det är väldigt snabba puckar om vi ska hinna få med allt. Klarar vi det inte inom tidsramen så får vi göra om det en annan gång. Vi kommer göra det via zoom så det känns iaf lite bättre att slippa stå inför hela klassen i klassrummet.
 
Vi köpte nya skor till Pontus i onsdags, det blev ett par vinterkängor den här gången, det börjar ju bli dags för det så... dom var jättefina så han blev helnöjd :)
Sen på torsdagen när han kom hem från skolan berättade han att någon hade hittat hans skor som hade blivit stulna, dom hade legat slängda nånstans bredvid eller bakom skolan. Så härligt att dom hittades men varför ens ta dom från första början kan man ju undra?
 
Ah hörs sen
Kram
 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: