Hej,det var länge sen -

En månad och åtta bedrövelser ,så är det mitten av december,tredje Advent har redan varit . Och inget ljus i adventsljusstaken är ännu tänt och mitt kalenderljus från förra årets inköp har inte heller blivit tänt. Men jag hoppas på att få se ännu en Advent hägra i framtiden.  
Jag är Jätteförkyld,så kass att jag gjorde ett Covid19-test (hemtest) och det var så negativt så. Tackar för att sådana finns för det dämpade min oro. Min förkylning slog till när jag trodde att min lilla släng av den var över,i fredags. Minnet är kort,men jag såg på fb att jag var sjuk samma tid förra året, och för tre år sen också. Eländesmående förträngs tydligen fort.  Ja, elände, elände,elände,Elände. Vad ska jag säga/skriva om detta nu då? En Vän,en väns familj, drabbades av vad jag skulle kalla en katastrof. Jag vet inte exakt Vad som hände,men en person dog,en sitter i häkte- och jag kan inte riktigt ta in omfattningen av det hela. Och mer kommer väl fram när tid är,jag tänker inte spekulera en massa,sånt har andra fullt upp med. Jag ser till de drabbade och fortsätter med det,så ser jag vad framtiden utvisar. För vad som än hände,så mår många dåligt, och trots att jag inte är känd för att älska barn - så tänker jag på dem,och hur illa andra kan göra dem. 
 
-och i Övrigt då? Jul,trött ledsen,julklappar som inte blev av,lite funderingar på Vad gjorde jag för fel egentligen ?  Jag vann faktiskt en liten summa,och visst blev jag glad,men ändå försvann allt i gamla skulder,så inte blev det nåt nytt kylskåp. Och Jul. Jag har inte den minsta lilla julkänsla. När dog Känslan? "Alla" kvittrar jul och advent och Känslan och glöggmingel- jag har Aldrig glöggminglat. Vad Är det ens?  Men jag har en flaska glögg. Inga krånglerier ,bara vanlig glögg.  Vår lilla gröna gran har jag ägnat två kvällar,långsamt p.g.a sjukdom,till att få ordning på belysningen i - sen var jag så less på eländet så jag lät Glittermonstret få fria händer i den. Det ser lite sjukt uppkäftigt ut. Min stillsamma protest emot de fula jävla granarna som fylls och kläs in i blommor! och de där fula rosetterna. Äh,folk får väl ha vilken gran de vill,men jag irriterar mig på ängsligheten för att avvika och julkänslan är att få en massa "gillor" för sina inredningsmagasinsbilder, och inbilla andra att perfektion är deras förnamn,efternamn Och mellannamn. Amen .  Så,nu har jag gnällt färdigt. Carpe bitterheten över saker man inte kan påverka. 
Frid i stugorna. //SoP
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sister of Pain

Jag- på gott & Ont

RSS 2.0