Då har det varit Julafton igen

En alldeles vanlig dag egentligen, fast Kalle Anka och hans vänner vid tv'n en tid då jag inte brukar se på tv. Sen såg jag dr1's Kalle också, de sänder det ursprungliga programmet med en hel del som vi inte får se längre.  
 
Sen började jag plocka med maten som var ett mycket modest "julbord" . Vi delar upp det,så igår var det "kött&chark" med lite grönsaker,  och idag ska vi äta lax,ägghalvor *maken vill ha såna* Jansson o.dyl. Kanske kokar jag lite risgrynsgröt framåt kvällen. 
Ute är det verkligen midvinterns snö som ligger på taken och marken med- och Kallt är det. Minus 16 i natt. Just nu är det bara sju.  Och inte midvinter för den delen.  Tomten kom traditionsenligt med presenten som jag bett honom ta med sig 🎅  En Muminmugg 
 
-i Övrigt,har jag rent gräsligt ont i magen, och snorar vidare på väg mot min fjärde vecka med rinnsnuva 🤧 Är så känslig i näsan att det gör Ont att andas den kalla luften ute. 
-och min vän blev omhäktad,jag undrar om julkortet hann fram ?  Jag har skickat 28 kort i år. Hade köpt så fina från postallove så jag kunde inte med att bara låta dem ligga i ett år här hemma. Jag hoppas att de kom till glädje. 
 
God fortsättning på Julhelgen och frid och hälsa vare med er //SoP 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sister of Pain

Jag- på gott & Ont

RSS 2.0