Direktlänk till inlägg 9 oktober 2022

Söndagsrapport från Sveriges midja

Av Göran - 9 oktober 2022 10:32

Så var det söndag igen då. Vaknade redan före fem imorse, pigg och rask. Nåja, så pigg och rask som nu sextiofyraåriga farbröder kan vara en söndagmorgon. Kanske beroende på att jag kröp i säng redan före kl. 22 igår, vilket är ganska sällsynt. Både somnade och vaknade ganska nöjd efter att ha bevittnat hur mitt favoritlag hamnade i underläge med två mål hemma mot Örebro. Men i paus mellan andra och tredje perioden var det visst nån som svvingat ett trollspö för plötsligt var det Timrå som stundtals spelade ut Örebro. Man gjorde också både 1-2 och 2-2 innan 20 minuter gått så det blev förlängning och sedan vann Timrå den följande straffläggningen. Men det gick åt fem straffar för båda innan Emil Pettersson kunde sprätta in segermålet.

Idag möter GIF Sundsvall IFK Göteborg och även om jag inte har några förhooppningar om vinst eller ens oavgjort så kommer jag att titta på matchen via streamingstjänsten som TV-leverantören bjuder på säsongen ut.

På TV;n kan jag inte se den men via datorn funkar det bra. Gällande TV så har jag förlorat alla viasatkanalerna inklusive TV3, 6, 8 och 10. De kom inre överens med min kabelleverantör men det är inget jag sörjer över. Det är inte mycket på dessa kanaler som jag tittar på. Ibland går fotbollsmatcher i sexan men jag får väl missa dem då.

Annars... så tittade jag faktiskt på en hel långfilm efter hockeyn igår. En svensk film som hette "Comedy queen"  som handlar om en tonårstjej vars psyksjuka mamma nyss tagit sitt liv. Bra film som rekommenderas till den som har tillgång till CMores kanaler eller streamingtjänster.

F.ö har jag väl inte så värst mycket planer för dagen utom att jag måste åka ut till Willys en sväng och köpa hem lite saker som tagit slut eller är nästan slut.

Så därmed önskar jag mina kära ordbrukare en trevlig söndag tillsammans eller var för sig i Ödåkre, Herrljunga, Fruängen och Bastuträsk. Vi ses!

 
 
skogsnuvan

skogsnuvan

10 oktober 2022 09:01

Det har varit en jobbig vecka för mig nu när Kinabror är sjuk och åkt till Skåne. Jag har hand om hunden Jack och katten och han är ovänner och det är ett väldigt stök. Nu är det älgjakt igen och Kinabrors son är här hos mig. Dessutom är det dags för Håsjögårdens höstmiddag för dom som hjälpt till på sommarcafe och då ska jag vara med där och laga en massa mat och stöka. Ja ja det får väl gå.

http://skogsnuvan.bloggplatsen.se

Göran

10 oktober 2022 09:27

Det kunde kanske varit värre. Du kunde ha suttit ensam i nån sån där foksilo på 18 våningar i nån förort utan en människa som varken hälsar på eller hälsar i hissen ens. Det är ju både på gott och ont att ha saker att göra.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Göran - Onsdag 24 april 13:19

Onsdag. Mitt i veckan. Lill-lördag. Eller pig-lördag som några kallar det. Och äntligen har vi fått lite mer än enstaka plusgrader här på Sveriges midja. Efter 3-4 frostnätter och bara en eller två grader över noll om dagarna känns det skönt att slip...

Av Göran - Måndag 22 april 14:07

Idag blir det recykling i min blogg. Eller återvinning som det heter på svenska. Varför ska man skriva en ny blogg när det finns några gamla som jag är så nöjd med. Och varför ska inte jag få använda repriser när alla TV-kanaler gör det idelign?  Det...

Av Göran - Lördag 20 april 12:47

Nä, inte fanken blev det nån miljardvinst igår heller! Det blev som det nästan alltid blir. D.v.s noll rätt. En gång kändes det som jag varit nära storvinsten. För 4-5 år sen så var alla fem dragna nummer talgrannar med mina nummer. T.ex om jag had...

Av Göran - Fredag 19 april 17:57

Jaha! Så var det fredag igen då! Till glädje för alla skolbarn och vuxna med dagtidsjobb. För skiftarbetare och pensionärer spelar ju dagarnas namn inte så stor roll. Numera är det ju inget som hindrar att man åker och storhandlar på en söndag hell...

Av Göran - Onsdag 17 april 10:45


Mitt lilla barnbarn slutar inte att fascinera mig. Igår var jag hemma hos exet på middag med dotter och mågämnet samt vår yngste son. När vi hade ätit klart satt lille Luis i sin pappas famn mitt emot mig vid bordet. Då plötlsigt fick vi ögonkontak...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards