Snart fyrkantiga ögon

Det har blivit mycket tv-tittande sista veckorna då livet varit ett enda soffliggande med hosta, nysa, ont i halsen och så feber på det. När orken är helt borta då blir det mycket tv. Tror ögonen börjar anta en fyrkantig form minsann. Nej, det är inte covid (har testat) så jag gör det väldigt enkelt och skyller på yngsta barnbarnet som smittokälla vilket betyder barnbarnsbaciller. Älskar dig lika mycket ändå finaste Olof😍. Snorar glatt (där ljög jag allt - närmast sanningen är orkeslöst tröttsamt uttråkat) vidare men för varje dag en dag närmare frisk igen. Väntar på att få tillbaka matlusten och orken att laga mat. Sugen på allt men inget smakar som jag tänkt. 
 
Har blivit uppiggad av god vän som kom med tulpaner. Tack för det💗
 
 
 
En mycket bra medicin har varit att titta på fotot ( om och om igen) jag tagit på Olofs vita adidas i  storlek 20. Tänk att man kan känna lycka av att se dessa skor på hyllan i hallen. Tänk också att dessa skor storlek 20 om några år kommer att vara utbytta mot skor i storlek 42 eller mer...jag gissar att det kommer vara adidas även då.. och förmodligen (helt säkert)  kommer jag vara lika glad åt 42:orna som jag är av 20:orna nu. 
 
 
Tv-tittande i kvadrat och kubik när orken inte riktigt räcker till bokläsande. Mycket blir det att följa den fruktansvärda situationen i Ukraina. Förutom det så har två favoritprogram startat ny säsong; Babel och Kulturfrågan Kontrapunkt. Rekommenderas varmt. Skidskytte underhåller fortfarande och såklart tittar jag på min favorit Alla mot alla med fyra program per vecka. Tittar på Husdrömmar, Historiska husdrömmar, Trädgårdstider...och jag kan halka in på lite av varje, allt från skräp till prima klass. På Svtplay finns massor av dokumentärer att spana in... konst, kultur, arkitektur räknar jag till favoritämnen. Håhåjaja en dag i taget. Tog en runda i trädgårdstofflorna för en stund sedan och jodå våren är på gång i rabatterna. 
 
 
 
 
Ska försöka uppbringa lite ork till att avsluta tre projekt som pågår. Nästa vecka är det 6-årig födelsedag som ska firas. Tårtan ska enligt önskemål vara dekorerad med Iron Man ... jag föreslog kaniner och morötter, det skulle vara kul att göra i sockerpasta, men det förslaget sågades snabbt och var inte förhandlingsbart. Vad gör man inte för sina barnbarn...klockan 01.59 inatt beställde jag efter mycket googlande hem produkter för att kunna uppfylla tårtönskemålet. Nu ska jag fortsätta googla tårtmousser... och så blir det väl något tv-program.... Hej tjolahopp!
 

Kommentera inlägget här :