Ont i halsen får det vara värt...

Ont i halsen må det vara värt efter att ha checkat av en punkt på min bucketlist. Dalhalla är nu tillagt på listan besökta arenor. 100 mil i bil till stor del med ac på och nätter med sval luft från under natten öppna fönster har skänkt mig en mycket oskön hals. Det blir vila idag och ligga i soffan och titta på foto och minnas de senaste dagarna med ett leende på läpparna.... och ett och annat skratt åt bilder som aldrig kommer publiceras offentligt... vilket nödenolusten kommer tacka mig för😂
 
 
 
 
 
Mycket fin plats för musikal. Vi såg Jesus Christ Superstar med Linus Wahlgren som Jesus, Patrik Martinsson som Judas, Peter Stormare som Herodes,  Fred Johanssom som Pontius Pilatus och Laila Adele som Maria Magdalena. Har sett både film och musikalen förr.  På Göta Lejon var det med både Patrik och Fred i samma roller som nu - två briljanta musikalartister. JCS håller att ses flera gånger och jag är nöjd med Dalhallaversionen. Har lyssnat  på musiken idag igen. Så härligt att kunna på gå på olika evenemang igen.
 
 
Rättvik var en trevlig upplevelse med Siljan, underbar utsikt från stugan vi bodde i, sommarrodel och gocart. Ja, jag åkte varken gocart eller rodel men någon ska ju fotografera allt också. God mat har vi lassat in och haft trevligt tillsammans.
 
 
 
 
 
 
På vägen hem blev det lunchpaus vid ett klassiskt stopp vid Avesta. Fick inte ihop alla till fotograferingen... men här är hälften av gänget. 
 
 
Väl hemma igen och efter att allt blev uppackat på direkten tog jag en tur för att kolla in växtligheten. Så glad jag blev för den utslagna honungsrosen. Planterade den förra året och nu blommar den för första gången och det är bara att njuta av den ljuvliga doften.
 
 
 
Tänk att fyra dagar hemifrån kan göra sån skillnad på växtligheten. Tack S för hjälp med vattning! 
 
 
 
 
 
Dags att hänga ut tvätt...så over and out från mig. Njut av din söndag och gör vad du vill eller ingenting alls. Lika ok vilket som.

Kommentera inlägget här :