Sötpotatis med burrata recept

Krispig sötpotatis med salladstillbehör som man aldrig skulle tro funkar ihop.
Detta är nog tredje året vi gör denna sötpotatis sallad för den är så otroligt god. Ingredienserna binder ihop sig så bra. Instinktivt tänker man nog att det kommer vara konstiga smaker men det är det inte. Jag bjöd även på denna sallad när jag fyllde år och alla tyckte om den.  
Du behöver:
(Recept för cirka två personer)
- En hel påse babyspenat
- 2-3 sötpotatisar (beroende på storlek)
- 1-2 avokados
- 1 burrata
- Några babytomater
- 1/4 rödlök 
- 3-4 msk rostade pinjenötter
- Olivolja
- Salt och peppar
- 3-4 msk granatäpple
Så här gör du:
1. Sätt ugnen på 200 grader
2. Börja med att skala sötpotatisen och skär den i skivor. Pensla potatisen med olja och krydda med salt och peppar.  
3. Rosta potatisen i ugnen i cirka 15 min (när potatisen börjat mjukna och fått lite färg). 
4. Hacka avokado, tomater, lök och förbered granatäpplekärnorna. 
5. Rosta pinjenötterna lätt i en stekpanna tills de fått lite färg. 
6. Lägg spenaten på ett fat, tillsätt avokado, tomater och lök. Placera potatisskivorna och lägg på borratan. 
7. Toppa med pinjenötter och granatäpplekärnor. 
nyttiga recept - sallads recept - sötpotatis
3
Linda

men så gott!!

Svar: Du måste testa :)
Enna

Amanda (Swedish Passport)

Nej men alltså ååååh så gott! Måste helt klart testa :D

Amanda (Swedish Passport)

Nej men alltså ååååh så gott! Måste helt klart testa :D

Svar: Men ja!
Enna