Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Fin helg.

Kategori: Allmänt

Majväder i april och aprilväder i maj. Det är kallt, soligt, hagel, snö, blåsigt och regn om vart annat. 

Jag och John började i alla fall lördagen med en springtur. Har tränat på gym fyra dagar i rad så att springa ut i skogen satt på sin plats. Vi har en runda på 8 km som vi brukar promenera, men nu när John ville springa också så sprang vi varannan kilometer och promenerade varannan. Tuff start ändå för honom tycker jag, och det gick toppen! 

Efter lunchen blev vi rastlösa och packade öl och godis i en ryggan och gick ut i skogen med Iris. Vincent och Ellie var redan iväg på uppdrag och missade då vårt äventyr (garanterat till deras stora förtjusning). Vi traskade upp till stugan i skogen och tände en brasa, sen satt vi bara där och njöt av livet. Fint.





På kvällen grillade vi kött. Lammrostbiff, lammytterfilé och fläskkarré. Vi åt med god potatissallad och bearnaisesås. Somnade astidigt, mätta och glada.


Söndag är städdag, så vi städade på förmiddagen. Sen gick vi ut i fårhagen i ett försök att separera baggarna från tackorna för att inte få lamm direkt igen, vi får se om det fungerar. Åt en god lunch och rusade sedan till Gammelstad för basketavslutning. 

Huevos rancheros till lunch, tillagad på chili sin carne-rester sedan tidigare i veckan med några ägg kläckta i och quesadillias till. Gott!







Kommentera inlägget här: