Livat i vårt hus

Veckan efter att flyttlasset gick till huset hade vi inte bara 2-årskalas för lillprinsen, utan också mina föräldrar på besök. Mamma kom redan på torsdagskvällen då hon hade tagit en semesterdag från jobbet dagen efter. Vi fick därför fredagen tillsammans att äta mysfrukost, leka med lillen, ta promenad, fika och förbereda inför morgondagens kalas. Att ha en tvååring hemma gör att det sällan finns tid att göra saker med ro - kring benen finns ständigt en liten sötnos som vill ha uppmärksamhet eller risken att denna lilla sötnos vaknar då vi som föräldrar tror (hoppas) att han har somnat för natten. Att ha min mamma på besök var därför uppskattat.

På fredagskvällen kom min också min pappa med tåget från Göteborg. I vårt kök fick vi även sällskap av R's pappa med fru som kom för att dricka kaffe och heja på mina föräldrar. På lördagen satt min lilla familj och mina föräldrar vid frukostbordet med ro innan förberedelserna inför kalaset drog igång. Senare på kvällen, när gästerna hade gått hem, åt vi hemmagjorda hamburgare med klyftpotatis innan godisskålen ställdes fram på vardagsrumsbordet.

Söndag med mina föräldrar på besök innebär promenad, så även denna söndag. Vi tog med oss lillen ut, promenerade i närområdet och summerade den gångna helgen. Pappa åkte hemåt på eftermiddagen, medan mamma kvarstannade längre. Tillsammans med R's pappa med fru åt vi söndagsmiddag innan mamma blev körd till tågstationen.

Rosor och te från mamma.

Sedan mamma åkte hem har jag fortsatt att glädjas åt de fina rosorna hon gav mig samt druckit av teet med äpple och kanel som hon också gav i present. Det känns lite extra roligt att ha haft mina föräldrar på besök nu när vi har flyttat till hus och så här snart efter inflytt ha fått visa vårt nya boende för dem. Det har minsann varit livat i vårt hus redan från start!

Tidsinställt inlägg, skrivet den 2022-09-26.


Läsarnas Ord
Ord från: sara

Det var fullt upp, hoppas ni nu får en lugn och mysig helg :)

2022-09-30 @ 09:38:14
URL: http://sarakarlson.blogg.se
Ord från: Denise

Hoppas du har en härlig helg!

2022-10-01 @ 03:58:20
URL: http://nouw.com/denisetiainen
Ord från: Amanda (Swedish Passport)

Åh, låter verkligen som att ni haft en härlig första tid i huset :)

2022-10-01 @ 09:33:51
URL: http://swedishpassport.com

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0