Familjedag på Skansen

I sällskap av två andra familjer med barn i samma ålder som vår lillprins hade vi i helgen en familjedag på Skansen i Stockholm. Prognosen sa att det skulle regna, men vi fick tid att i godan ro promenera omkring bland djur, kultur och grönska.

Kaffe och bulle från bageriet i den gamla stadens kvarter.
 
Vi inledde vår dag med fika från bageriet i den gamla stadens kvarter. Med ny energi och glada barn tog vi oss förbi rosenträdgården, via en lekplats och vidare mot de nordiska djuren. Vår lillprins berättade med stor entusiasm vad vi såg i de olika inhägnaderna. Vi rullade senare in på tivoliområdet Galej sugna på en sen lunch.

Min dagens lunch på Skansen.

Jag mumsade på en västerbottenostpaj serverad med trevlig sallad till. Övriga i sällskapet mumsade på matig smörgås och must eller fikabröd och kaffe. Vi hann även med ett besök på akvariet om Östersjön. När vi kom ut därifrån kom regnet. Mycket regn. Då kände vi att det var dags att bege oss hemåt. En lyckad och mycket trevlig dag med glada barn (och föräldrar), gott att äta och inspirerande miljö.


Läsarnas Ord
Ord från: Enna

Låter så kul!

2022-09-02 @ 16:50:17
URL: http://sayyeastofashion.blogg.se
Ord från: Carolina

Mysigt! Vi har också försökt ta oss iväg till skansen, både med vänner och familj, men inte blivit av pga. vädret bland annat. <3

2022-09-03 @ 09:33:51
URL: http://knaset.com
Ord från: sara

Mysigt :)

2022-09-03 @ 13:27:01
URL: http://sarakarlson.blogg.se
Ord från: Johanna Utterberg

Åh vilken underbar dag ni verkar ha haft! :) Kram

2022-09-06 @ 15:43:17
URL: http://johannautterberg.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0