Min tredje Bullet Journal

Bullet journaling har varit mitt kreativa intresse och min planeringsmetod sedan år 2020. Jag är alltså på mitt tredje år och har fram tills nu fyllt två böcker med prickade sidor. November månad i min bullet journal skapades i min tredje bok, den ni ser på bilden nedan. Denna ljusrosa bok med guldiga hörn köpte jag på Walmart under vår Drömresa till USA. Äntligen börjar jag använda denna skönhet!

Min tredje bullet journal.

Temat i denna min tredje bullet journal är rosa, guld och rosor. Två washitejp ska vara ett genomgående inslag i journalen, främst på sidor som inte specifikt tillhör en månad med eget tema.

Första sidan, keys för hur jag använder symboler i min journal samt förhoppningar med min bullet journal.

I denna journal har jag valt att komprimera sidor som tidigare fick ta mer plats. På detta första uppslag har jag en första sida med mitt namn och kontaktuppgifter. Här har jag även min "Key", en översikt av symboler jag använder mig av i min planering. Punktlistan med hjärtan är mina förhoppningar med min bullet journal, jag vill inte glömma bort syftet med att jag lägger tid på denna hobby och planeringsmetod.

Index och My BuJo-year in pixels.

I början av boken har jag också sidan med rubriken "Index" där jag löpande skriver in det som sidorna allteftersom får som innehåll. Sidan "My BuJo-year in pixels" ger mig möjlighet att få en överblick av hur mycket jag använder min journal och under vilka perioder i månaden jag mer intensivt gör nya sidor - en favoritsida från start!

Fortsättning följer...


Läsarnas Ord
Ord från: Netti Starby

Åh vad kul och så fint det blev. Kramis <3

2022-11-04 @ 17:51:15
URL: http://starbys.se
Ord från: Enna

Så kul att få se mer av din bullet journal :)

2022-11-06 @ 13:51:59
URL: http://sayyeastofashion.blogg.se
Ord från: Emma

Wow så fint!

Ett varmt tips: Du borde flytta över till Wordpress och driva en egen blogg som är uppbyggd som en hemsida. Där kan du verkligen få en ännu mer tilltalande och användarvänlig webbsida. Alternativt skapa en alldeles egen personlig bloggdesign här på blogg.se :) Jag skulle kunna hjälpa dig vidare med detta om du känner dig nyfiken på det :)

Svar: Svar: Tack så mycket för berömmet.
Jasmine

2022-11-06 @ 17:53:56
URL: http://google.se
Ord från: Carolina

Så skönt att ha hittat ett sätt att förvara minnen och planera på samma gång. Här har jag kört på almanacka och dagbok genom åren. Dock svårt att hinna fylla i båda nu som föräldraledig eller att det lätt glöms bort 😅

2022-11-09 @ 07:12:15
URL: http://knaset.com

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0