Trött

 
Igår somna jag nog ganska så okej  fick ca 6 timmars sömn o vakna bara 1 gång inatt men är ändå trött. Hann inte dricka kaffet imorse innan skolan men det gick bra där o fick ingen ångest eller bara lite ångest men den berodde nog på att jag jobbade så hårt o blev trött fick 5 sidor i boken gjorda och de va ganska lätta sidor med övningar som lättare korsord o fylla i meningar o sånt men ändå är helt slut i huvudet trotts bara 2 lektioner, lätta uppgifter o en lärare som satt med o hjälpte mig hela tiden. Fattar inte hur jag någonsin ska kunna gå i en vanlig skola på vanliga lektioner. Jag blir slutkörd även under och trotts att jag får ta pauser emellan om jag vill o att läraren alltid frågar då o då ifall jag behöver en paus så säger jag alltid nej även om jag egentligen är slut o trött och inte orksr så pressar jag mig själv. Jag känner mig glad över att jag fått mycket gjort men samtidigt ångest över att jag fått pressa mig. 
 
Är helt slut ska ta 2 koppar kaffe nu sen sova en stund. Trotts att jsg egentligen vill ner i vikt så har jag tagit mig en paus ifrån msten. Får se hur länge den blir kanske hela december. Är så trött trött trött heös tiden!
 
Min pappa tjatar på om att hjälpa mig plugga till körkortet och jag orkar inte. Helt ärligt bryr jag mig inte om körkortet vill inte ens ha det men han tjatar alltid o bokat timl teori o uppkörning nu i januari mem inte ens.börjat plugga än.
Allmänt | Skola, Sömnbrist, Trötthet, Ångest | |
Upp