Orkar inte mer

 
Jag orkar inte mer, orkar inte med den konstanta kylan, orkar inte med huvudvärken o all annan värk, orkar inte med mörkret heller känner mig kvävd o nergrävd i en grav. Haft ångest hela dagen, inte äit mycket idag men blev lax med lite sallad till middag och en rostad macka till kvällsmat + teer o kaffe o äppelcidervinäger o cola zero. 
 
Orkar inte ens skriva ner allt som jag alltid gör men maten idag ligger på ca 600 kalorier och tagit en liten kor promenad där jag brände 80 kcal. 
 
Jag orkar inte med ångesten och hungern, jag tror hungern beror på min dåliga sömn. Jag sover knappt om nätterna o råkar somna om flera gånger under dagen försöker stå emot sömnen på dagen men då ligger jag bara i soffan o rör mig inte alls. Orkar heller inte kolla serier men försöker. Såg det nya avsnittet ur riverdale idag och fortsätter på orange is the new black... osäker om serien ens heter så är för trött i huvudet för att tänka klart. Ändå kan jag inte sova. Vill inte säga varför jag inte kan sova för orkar inte skriva om det nu men kan inte slappna av på nätterna. Mitt huvud kommer explodera känns det som så funderar på att ta en frukt eller ännu mer vatten säkert druckit ca 5 liter idag är törstig hela tiden. 
 
Jag behöver en paus från maten iaf ifrån att tänka/förberedda mat på mitt sätt iaf fram tills jag får ordning på min sömn. Kommer inte gå till badhuset imorgon för kommer inte hinna med det + skolan. Skolan börjar 09:30 så har "sovmorgon" men får byta till tisdagar istället. Men ja jag orkar inte tänka klart nu. 
Matintag | Hälsa, Mat, Sömnbrist, Viktnedgång, Ångest | |
Upp