Misslyckande

Känner mig helt jävla värdelös jag misslyckas hela tiden och klarar inte att hålla mig på en hög grens kalorier! Äter helt jävla fel hela tiden och är sötsugen hela tiden. Det jag ätit är 2 roatade mackor kl 12 och 2 kokta ägg med sallad till middag sen blev jag riktigt sötsugen o övertygade mig själv om att ta havrefras med mjölk o honung efter det åt jag oxå 1 banan 2 dadlar o chips! Jag verkligen suger och är så jävla fet! Vad fan är fel på mig varför va det lättare när jag ändå höll mig på 600 kcal/dagen känns omöjligt att jag skulle klara hålla mig på en sån grens nu. Har extremt mycket ångest över det nu och över att jag inte tränar. Vad fan ska jag göra för en förändring? Jag vill släppa kaloriräkningen men jag kan inte.
 
Jag vet att det är fel och jag väljer fel val pga av min kaloriräkning jag dröjer för länge mellan måltider även om jag är hungrig, jag väljer att äta saker som bröd istället för havregryn och grönsaker för att jag är för hungrig för att göra mat. Ändå är det kaloriräkningen som motiverar mig. Imorgon och på fredag ska jag försöka fasta det beror på mina föräldrar dom jobbar o slutar typ 15-16 så om jag lagar något o ljuger om att jag ätit kanske det går. Antingen så fastar jag eller äter 1 måltid/dagen och i så fall något litet om jag blir tvungen tex tonfisk o sallad men bara om jag måste för mina föräldrar. 
 
För att inte misslyckas pga sötsug o sånt så måste jag sova ordentligt, dricka vatten ordentligt, dricka flera koppar kaffe och te och äppelcidervinäger för det är sånt jag glömt göra idag och varit dålig på under senaste perioden. Måste hålla koll men inte dricka mycket samtidigt och sen inte dricka något på 5-6 timmar som jag ibland gör, målet är att krympa magsäcken. Men kommer få min mens snart oxå och det gör så jag blir mer sugen på choklad. Har inte ätit det iaf. 
 
Jag hoppas jag kan väga mig på fredag och att jag inte får mensen innan men tror jag kommer få den idag eller imorgon. Borde jag ta mina kosttillskott även om jag fastar? Osäker på om det är bra eller inte och tar jag tabletter på fastande mage spyr jag oftast.
 
Jag va i skolan idag och det gick ganska bra fick annorlunda uppgifter och även om jag hade ångest inför det och liite ångest där kändes det bra att jag gjort något. Fick träffa en arbetsteraput oxå som bara ställde massa frågor om mat o aktiviteter. Ska dit igen om ett tag o få göra något kommer inte ihåg vad. 
 
Min pappa tjatar hela tiden på att jag ser för smal ut och att man kan se på min kropp att jag inte äter. Fattar inte hur! Jag väger 56 kanske minst 55 kg nu och han är på mig mer än då jag vägde 51 kg! Kanske pga att han vet att jag bara äter de jag ärligt ätit o slutat ljuga om extra måltider så jag ska börja med det igen.
 
Känner mig ganska så stressad över badhuset på fredag om jag inte har min mens så måste jag hinna dit simma väga mig ducha o allt innan kl 09:30 för då ska jag va i skolan. Så jag vill byta till tisdagar men då kommer badhuset va stängt under jul o nyår men om jag väljer fredagar så är det ju öppet på mellandagarna och så. Vattnet är varmare på fredagar oxå. 
 
Vet heller inte hur jag ska göra under jullovet och jul/nyår.
 
Det ska gå bättre. Oavsett vad så ska det gå bättre tänker inte ge upp men jag måste sluta helt och hållet med endel mat så som jag slutade äta kött. 
Matintag | Hälsa, Träning, Viktnedgång | |
Upp