Dag 1

 
Idag så har jag inte följt någon lista eller så det får mig att känna stress o press. Jag vakna runt 11 typ och hade ett möte i skolan som gick ganska bra jag va lite rädd men min pappa va med. Det va ett "utvecklingsamtal" fast jag knappt vart där i skolan bara i början. Jag har väldigt svårt för att prata om jobbiga saker eller att typ säga att något är för svårt. Jag vill inte värka dum och jag tycker det är pinsamt. Ibland när någon pratar med mig kan jag heller inte riktigt hänga med i vad som sägs så som tex på psyk så stängs hjärnan bara av jag kan höra ljud av ord men de hänger inte ihop jag kan inte få ut meningar. Vet inte varför det blir så och jag skäms över det för då vet jag inte vad jag ska svara när den psykologen eller personen blir tyst och samma sak i skolan eller med vänner men jag har inga vänner längre och jag vill inte ha några pga det problemet. Oftast när jag läser tex blogginlägg så kan jag hänga med så jag vet inte riktigt vart problemet är. Även när jag läser fakta om tex socker o viktnedgång som jag gjorde för några dagar sen så går det bra! Inte alltid men iaf 80% av gångerna! Jag har svårt för att prata om det för att jag skäms men oxå för att det får mig att vilja gråta blir väldigt tugnt i halsen o tårarna blir jag tvungen att tvinga tillbx när jag bara skriver om det. 
Jag ska försöka gå där igen och ska få andra uppgifter sas det så ja jag får se vill ändå försöka. 
 
Har varit hos min farmor och farfar oxå o min farfar är döende han har cancer som inte går att bota bara dröja och han har tid på sig men han är jämt sjuk äter knappt och har blivit jättetunn typ bara ett skelett.. känns inte bra att se honom så smal hans armar o ben.. han äter knappt pga cancern och då vi va där klockan 18 så hade han inte ätit något på hela dagen. Känns jobbigt att behöva se honom så men vet att jag skulle ångra mig om jag inte träffade honom oftare innan han dog. Han har några år till på sig förhoppningsvis men det beror ju på hur han äter och tar hand om sig. Han fortsätter röka nästan hela tiden fastän det typ inte är något kvar av honom. 
 
Det jag ätit idag är 

- Middag: En sallad på 1 burk tonfisk, 2 dl spenatblad, 10 skivor gurka, 1/2 grön o 1/2 röd paprika + 1 nypa cayen o svartpeppar = 250 kcal o 36g protein

- Kvällsmat: 1 grapefrukt + 1 skiva energi med 2 skivor rökt kalkon o 5 skivor gurka = 230 kcal o 8.9g protein 

- Övrigt: 2 koppar kaffe, kosttillskott, 1 tugummi, 3 koppar grönt te o 1 kopp kamomillte = 40 kcal 

Hela dagen = 520 o 44.9g protein 

Inte så bra men jag har heller inte promenerat något. Ska äta mer o protein imorgon och promenera mer. Ska sova strax eller har till halv 12 på mig sen ska jag lägga mig. Imorgon är det jag som ska lämna min bror till skolan och hämta upp honom för ingen annan har tid till att göra det och dom vill inte lämna honom där tidigt på fritis. Blir bra att gå upp tidigt för mig oxå så jag får ordning på sömnen igen. 
Matintag | Hälsa, Träning, Viktnedgång | |
Upp