Utvalda delar av sommarmaten
Plockmiddag med bruschetta, mozzarella, castelvetrano-oliver, ugnsrostad potatis med chili, vitlök, persilja & gräddfil samt bakad färsk vitkål. Liten öl till.
Bao buns fyllda med varmrökt röding, fänkål, avokado, dill och sojamajonnäs.
Litet snack i form av knippmorötter och boursinostdipp.
Gnocchi med pesto gjord på blasten från knippmorötterna och ett moln av parmesan.
Hembakad vinbärskaka med trädgårdens bär.
Ett stort lass Spaghetti alla Puttanesca.
Glassmiddag på Smultronstället i Söderköping med smak av lakrits och choklad.
Lördagslunch i form av bánh mí med marinerad tofu.
Hemma-en-dag-i-stan-ramen från Ai Ramen.
Kylskåpsrensarmiddag med persiko- och mozzarellasallad, avokado, kokt ägg och rostat bröd med röra på varmrökt röding, vårlök och dill.
Snabb torpmiddag i form av pasta med röd pesto och caprese.
Blåbär och smultron. Från skogen och rakt ner i frukostfilen.
Italiensk afton i stugan med Averna Spritz, Eros Ramazzotti och Fredriks vedugnsbakade surdegspizza. Napoletana med sardeller, oliver & kapris samt klassisk Margherita.