Blev inte riktigt enligt plan.. fast nu när jag tänker efter så var det bra ändå.. 

Måndagen innehöll jobb för fulla muggar.. sen kom tisdag..
(null)
Slutade så jag hann ta en ridtur med Emma innan kvällen. Mysigt fast den delen där vi gick i skogen kunde vi helst slippa tyckte Chalet för det var så sjukt mycket älglusar att hon nästan fick bryt. ❤️ älskade häst! 

På onsdagen skulle jag varit ledig. Men så blev en kollega sjuk så jag fick rycka in! Lillasyster fick vara hos mormor och jag fick bild på lyxliraren som åt lunch i växthuset med kusinen! ❤️ 

På torsdagen slutade jag tidigt och åkte hem och gjorde middag och gick med hunden. När barnen var redo för natten och mina föräldrar kommit drog jag och J på standup! ❤️ (null)
Josefin Sonck öppnade för Messiah Hallberg och det var en fin bonus! Henne gillar jag, hon är himla kul! 👏💕 Älskar humor! 
En mysig kväll när jag och J gör sånt vi verkligen gillar. Standup! 

Och så kom fredagen och den innehöll; JOBB!! Med sjuka kollegor fick jag och Fredrik klara oss på egen hand innan en extring kom in på eftermiddagen och hjälpte oss. Och jag kan säga såhär; jag har verkligen JOBBAT häcken av mig. Hann inte ens sitta ner i 30 minuter för att äta lunchen. Den blev tvådelad. 😂 Men vi fixade det och jag somnade ovaggad för sen väntade en ledig helg!! ❤️

Älskar lediga helger. Men nu är det slut med det.. 






Kommentera

Publiceras ej