(null)
En regnig lördag. Vad hittar vi pĂ„ dĂ„? 

Jo, först lite mysig frukost tillsammans hela familjen. J kom hem sent, helt fĂ€rdig, igĂ„r kvĂ€ll sĂ„ roligt att fĂ„ se honom. Sen lite stallfix pĂ„ det och sen bar det av till Mora. TĂ€nk att jag aldrig Ă€r nere pĂ„ stan typ.. nĂ€r jag Ă€r ledig Ă€r jag ju helst hemma och skrotar runt i byn! 
Men idag Ă„kte vi till biblioteket och dĂ€r strosade jag runt och tittade pĂ„ en hel del.. gĂ€ller att passa pĂ„ nĂ€r tillfĂ€lle ges. Ärtan ville trĂ€na pĂ„ engelska och lĂ„nade flera engelska böcker. Lillasyster hittade sagor och jag hittade som vanligt nĂ„gra trĂ€dgĂ„rdsböcker. 🙈

Sen köpte vi fika och fort till farmor Cajsa pĂ„ ön. Fick lunch, tog en tupplur och fikade innan vi nöjda och glada Ă„kte hem! ❀

VĂ€l hemma blĂ€ddrade barnen i böcker fram och tillbaka pĂ„ korsen och tvĂ€rsen. Lillasyster blĂ€ddrade genom alla böcker som jag lĂ„nat och det var nĂ€r hon tittade i en av dem som hon kom till mig och sa: "mamma, den hĂ€r hunden pĂ„minner mig om en hund som heter Fiffi. Jag saknar henne!" ❀ (null)
Fina lilla Matilda, jag saknar henne ocksĂ„ vĂ€ldigt mycket! â€ïžđŸ˜ą KĂ€nns fint att inte hon glömt bort henne. Det hĂ€nder ju mycket i ett barns huvud och det Ă€r ju nĂ€stan 1,5 Ă„r sedan hon försvann. 

 Jag och J stĂ€llde oss samma frĂ„ga som varje dag; "vad Ă€ter vi till middag?" Och bestĂ€mde oss för att om det Ă€r uppehĂ„ll kör vi pĂ„ grillat!  (null)
Det blev hemodlat deluxe pĂ„ tallriken, klyftisar i ungen med morötter och lök. Ångkokt broccoli, sallat och gurka! đŸ˜ SĂ„ otroligt gott. Älskar att man kan gĂ„ ut och skörda i trĂ€dgĂ„rden och gĂ„ in och förgylla en mĂ„ltid med hemodlat! đŸ„ŠđŸ„’đŸ„”

Om vi hade tur med solsken under grillningen hade jag och Cisco det lite ruggigare pĂ„ kvĂ€llspromenaden istĂ€llet. Men det gick det med!  (null)
Man mĂ„ste ju bara Ă€lska att det Ă€r lĂ€ge för pannband i augusti! 😂

Kommentera

Publiceras ej