(null)
Och vilken sommarvecka vi haft! ❤️

Det blev varmt som tusan och vi hade ganska lugna dagar medan J var på jobbet eftersom jag var helt slut och såå jädra trött ändå in i märgen. Hästfix, vattna i trädgården och se efter djuren räckte för att jag skulle vilja somna stående. Och så bad med J när han slutat för dagen. En dag kom J hem och sa att han skulle vara ledig resten av veckan så då packade vi husvagnen och for iväg! Vi åkte och hälsade på Ellie och hennes grabbar i Dala-Floda. Där har jag aldrig förut varit men vilket ställe. Helt otroligt fint. 
Och självklart fick vi lov att åka till ett ställe jag velat besöka länge. Vi åkte till Wåhlstedt! 
(null)

(null)
Vilka pelargoner!! 😍 Jag vill också ha såna där prunkande balkonglådor. Får väl bygga mig några och montera på lillstugan så kanske det växer så det knakar i dem! 

(null)
Deras odlingar gör mig sååå Avis! 😍🙈 Tänk att kunna odla sådär! Helt otroligt! 

(null)
Cisco tog det här med att campa med ro. Han fick gå på ett mysigt café och bo i husvagn. Himla mysigt! ❤️ Han har varit helt fantastisk, inga problem alls när vi fikade och jag tror han haft en bra semester. Men det var nog skönt att komma hem igen! 

Dessutom var det jättenära till badplatsen så det blev ungefär 4 bad per dag för J och barnen. Ellies sommarstuga var genomgullig och utsikten från hennes köksfönster var fantastisk!  (null)
En riktig sommaridyll! 💕☀️
(null)
Cisco tyckte det var läskigt att gå över bron men gjorde det ändå. Modiga lilla fegis! 😂❤️

Och som barnen har lekt sen då. Pojkarna var blyga första halvtimmen men sen lekte de järnet. Så roligt att se! Det var två trötta men helnöjda tjejer vi packade in i bilen för att åka hem till alla våra djur igen. 
TACK Elinore för att vi fick hälsa på!! ❤️

På fredagen blev det inte ledigt för J som åkte och jobbade. Jag och tjejerna fixade med hästarna och stallet på förmiddagen och sen kom J hem med lunch! 👍  (null)
Det blev en riktigt bra avslutning på fredagen. Gokart och middag hos mina föräldrar med allihopa! ❤️
Ärtan provade att åka gokart själv för första gången. Sååå nervös innan och såå koncentrerad under körningen.. Men hon gjorde det! Hon var så stolt efteråt! ❤️👍

(null)
Och som avslutning på ett långt, ledigt sommarlov åkte vi till Mångberg och tog ett bad idag på söndagseftermiddagen. Imorgon drar skolan igång och Ärtan börjar 3dje klass. Vart tog min lilla unge vägen? 😳 Hon är inte lite längre!! 

❤️
Vilken semestervecka! 
Nu har jag en kvar att njuta av.  

Kommentera

Publiceras ej