Så här skulle kvällarna alltid vara

Lugn och skön kväll som innehöll slapp i soffan, tv-spel, pussel och sortering av fotbollskort. Så där "lunkig" stämning och det var precis vad jag behövde idag, har varit så himlans trött och frusen. 

Innan nattning av barnen stod det dusch och hårtvätt på schemat. Ted är ingen duschkille, han vill ta långa varma bad han. 

- Mamma, får du bada nu? 
- Nej, inte än. Det är två veckor kvar, sen kan jag bada.
- Hur kan man ens säga till en mamma att hon inte får bada?!

Ted kanske älskar att bada, men han vill helst inte bada själv, han vill fortfarande bada med mig. Kanske för att vi har så himla roligt i badet. Vi har vattenpistolskrig, dyktävlingar och sjunger tramsiga sånger som vi hittar på. Och nu är det katastrof för att man har sagt till mamman att hon inte får bada förrän operationssåret har läkt. 

Tycker det är katastrof jag med. Mina fötter är typ frusna fiskpinnar nu. Dom hade älskat att få tina upp i ett varmt bad. 

Har ni förresten sett netflixproduktionen om Dahmer? Började se den för ett par veckor sedan, men sen blev det annat som kom i vägen, men fortsatte idag. Tror det är ett avsnitt kvar avsnitt kvar att se. Vilken jädra sjukhjärna alltså. Har ju visserligen sett dokumentärer om honom tidigare, men serien har ju verkligen fått till det riktigt brutalt och äckligt. Alltså, jag menar det är klart att det är brutalt och äckligt det han gjorde även om det inte hade varit så i serien, men... äsch. Svårt att förklara vad jag menar, så jag tror jag slutar försöka.

Igår såg jag en intressant dokumentär, I just killed my dad, också den på Netflix. Den var intressant, helt klart sevärd om man gillar sånt där, vilket jag gör.

Tröttlunkmåndag. 
 
#1 - - Mamsen:

Varm kram <3