När man blir besviken på sitt eget barn

Jag har nog aldrig någonsin varit så besviken på Ian som jag är just nu. 

Det har varit en period med bra i skolan. Han har varit på fint humör, mått bra och sagt själv att det varit bra i skolan, ingen har retats ellee varit elak. I måndags och i tisdags var jag på så bra humör. Stämningen har varit trevlig för ingen har varit ledsen och jag har sluppit klumpen i magen.

Sen så igår när Dennis hämtat Ian på skolan, så får jag ett sms om att Ian är helt knäckt. Han gråter förtvivlat över något som hänt på idrotten. Han säger att han inte förstått instruktionerna i ett spel/lek och har därför gjort fel och hans lag tappade poäng. Dom andra anklagade honom för att fuska och han hade blivit jätteledsen och sprungit från lektionen. 

Dom kommer hem och två timmar senare är Ian fortfarande ledsen. Då får jag ett mail från gympaläraren där han skriver att Ian fuskat och förstört för alla andra. Han skriver att när dom sa åt Ian så har han fått ett utbrott där han svurit åt läraren och eleverna och pekat finger och sedan dragit. Läraren vill att vi träffas på fredag. 

Jag vet att Ian inte skulle ha varit så ledsen om han hade fuskat med flit, då hade hans reaktion varit annorlunda. Så där är jag med honom. Däremot är jag så jävla arg över att han skrikit, svurit och pekat finger. Så gör man fan inte. 

Dennis och Ian hade ett långt samtal igår kväll om beteende osv och det hade varit ett bra samtal. 

Så idag skickar Ians klasslärare ut mail om att flera barn i klassen förstört musiklektionen idag, så pass att flera barn är jätteledsna och inte vill gå på musiklektionen något mer. 
Då brinner det till i mitt huvud, för även om läraren inte pekat ut några barn så är jag 200% säker på att min unge är en av dom jävla skitungarna som förstört. 

Smsar Dennis och berättar och ber honom snacka med Ian. Får svar lite senare om att Ian berättat om det på lektionen och sagt att han gjorde en grej som kanske var dum, men dom andra gjorde mer. Blir så jävla irriterad och förbannad att jag inte ens har lust att åka hem efter jobbet, utan jag sitter i bilen på jobbets parkering i 40 minuter efter att jag slutat. 

Kommer hem. En kompis till Ian kommer över. Dom beter sig som små ligister båda två. Fixar mat till alla, käkar. På uselt humör. Vill att det ska bli läggdags så att jag slipper skitungar. 

Då mitt i allt så ploppar avisering om ämnesbedömningar upp. Svenska och matte. 
Får hjärnblödning, högt blodtryck och jag vet inte allt. Ungen har alltså SÄNKT sig i både matte och svenska och ligger nu på medel!!! Jag vet vad Ian kan och inte kan, så detta är för mig endast ett bevis på att han inte har gjort det han ska göra ordentligt, utan tramsat runt. Är så fruktansvärt jävla besviken så det finns inte ens ord för hur besviken jag är.

Jag AVSKYR skitungar. Dryga jävla skitungar som inte lyssnar på vad vuxna säger. Är det en sån jävla skitunge som min unge ska bli?! 
Som inte lyssnar på lektionen, som svär åt lärare (jag skiter fullständig i att han känner sig orättvist behandlad, man svär inte åt en lärare!!!) och som slarvar så att man sänker sina ämnesbedömningar. 

Fy säger jag bara. Besviken var ordet. 


#1 - - anti wrinkle injection in london:

Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to
my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some
experience with something like this. Please let me know if you run into anything.
I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.