En era är eventuellt över

I kväll är eventuellt en era över. Vi har årsstämma och mitt mandat löper ut. Blir jag inte omvald så är det tack och hej från mig i styrelsen. Det känns lite halvtråkigt, även om livet skulle bli bra mycket mindre stressigt utan det där ordförandeskapet på halsen. 
 
Anledningen till att jag ville in i styrelsen från början var att jag var missnöjd med vissa saker och tänkte att min chans till att påverka är ju helt enkelt att sitta med i styrelsen själv. Började som suppleant ett år, sen blev det en ledamotplats ett år och sen blev jag ju helt plötsligt ordförande utan att jag riktigt visste hur det gick till. Tänkte lite att hur i helvete ska det här gå. Det har varit enormt mycket att göra, kanske för att vi var en ny konstellation som tog chansen att genomföra saker som ingen av dom tidigare sittande (som suttit på sina stolar rätt länge) inte orkat göra för att man helt enkelt inte orkat. Vi har kanske inte heller orkat alla gånger, men vi har gjort det i alla fall och vi har genomfört en hel del förändringar till det bättre. 
 
Just nu är vi mitt inne i två stora projekt som jag varit med och pushat på. Därför önskar jag ju såklart att jag får sitta kvar på min plats. Vill göra klart innan min tid är förbi och just nu är jag faktiskt inte riktigt klar. 
 
Vi får väl se hur det går ikväll helt enkelt. I vilket fall så serveras det smörgåstårta efter årsstämman, så kvällen kommer sluta lite bra i alla fall oavsett vad som händer. 
 
 
#1 - - Mamsen:

Klart som tusan du blir omvald!