Inte ensamma precis

Barnens kusin hade några Lisebergsbiljetter över som vi fick. Lördag (idag alltså) kändes som en bra dag. September, 16 grader, ruggigt och mulet, perfekt väder om man vill åka mycket utan köer. 

Jag hade missat den lilla detaljen att Miriam Bryant skulle stå på Stora scenen i kväll. Så du fattar hur mycket folk det var. Till Valkyria var det 60-80 min kö när vi kom kl 12 och det blev 80-100 när vi åkte hem. Köerna var långa överallt. Det gick inte ens att ställa sig i den virtuella kön för platserna tog slut med en gång. Och om det öppnades en virtuell kö kunde man bara ställa en person i kö. Jag testade att ställa mig i den virtuella kön till Flumride och fick en tid 4 timmar senare, så det var löjligt mycket folk. 

Det är så smidigt med appen där man kan ha koll på köerna. Och då såg vi att det inte var så långa köer på Kaninlandet. Mr P och jag kände väl att det inte var så kul att hänga på Kaninlandet igen, vi har liksom gjort våra år där. Men kidsen drog dit ändå så vi fick gå efter. Mycket folk här men de fick åkt några barngrejer som Kaffekopparna. De hann också med att ta ett varv i Kaninhuset. Och E mindes när hon försvann där en gång när hon var liten. 



Knäppisen ställde oss även i virtuell kö till Underlandet där vi fick kolla in i Kaninlandet. Sonen var måttligt road men det var inomhus i alla fall. 

Till slut ställde vi oss i kö till Lisebergsbanan som "bara" var 30-40 minuter. Efter en värmande kopp kaffe och te bestämde vi oss för att ta Kållerado, "kort" kö här med. Tydligen var det ett misslyckat åk för Knäppisen drog med Mr P till Flumride för att bli ännu mer blöt. Jag och sonen gick och spelade på lite godishjul. En stjärnvinst blev resultatet och det var vi lite besvikna över, bortskämda som vi är. Senaste besöket resulterade i tre stjärnvinster. 

Även om det var otroligt mycket folk och långa köer blev det en mysig dag. Kidsen som åkte sex attraktioner på fem timmar, inte något rekord precis. Men som sagt, en mysig dag fast vi borde lära oss att ha koll på uppträdandena i parken och välja en annan dag.