Min lustiga kollega

Jag har en kollega som är superduktig på det hon gör, ett levande uppslagsverk skulle jag säga. Men hon har också många lustiga tankar och funderingar. Och hon gör mig alltid på gott humör, medvetet eller omedvetet. 

Hon lyssnar mycket på radio och snappar upp saker där. Jag har alltid undrat vilken kanal hon lyssnar på där det sägs så mycket skumt.

Häromdagen på fikat frågade hon: När ni tar deo, byter ni hand ni håller deon i eller använder ni samma hand till båda armhålorna?

Vi alla började fundera och känna efter, jag byter hand. Måste sett roligt ut om nån gick förbi skärmen (vi kör fika på Teams varje dag för den som vill, vi började under pandemin och har fortsatt). Sen var jag tvungen att fråga både Mr P (han gör båda varianterna) och Knäppisen (som byter hand). Hur gör du?


En annan gång frågade hon hur många pappersark vi använder när vi går på toa på Göteborgskontoret. Där har vi nämligen inte rullar utan såna mesiga ark. Varje gång jag går på toa där tänker jag på henne och räknar arken 🤪.

Tack K för att du livar upp fikorna med dina funderingar!