Maxad tjejhelg

Jag och bönan tog oss en tjejhelg och åkte till Stockholm. Grabbarna åker till Norrland över midsommar så vi ville också göra nåt kul.

I månader har hon sparat, min lilla böna, som den shoppingtokiga tjej hon är. Hon har sparat sina månadspengar, jul- och födelsedagspengar och lite som hon tjänat ihop. Och hon shoppade väldigt klokt, blev inte spontan och köpte onödiga saker utan kläder som hon kommer använda. Hon har haft en budget och maxtak på vad varje plagg fick kosta. Och det lönade sig. 15 nya plagg och 60 kr kvar på kontot, bra jobbat!
Och inte en krona har jag betalat för kläderna 😁

Vi bodde på Haymarket, mitt på Hötorget, helt perfekt läge. Rummet var ok, vi hade bokat lite finare rum än vi brukar, men jag var inte så imponerad. Visserligen var det inrett i art déco-stil, som är min absoluta favoritstil. Men så lyxigt var det inte. Och inte tog jag några foton på rummet heller, jäkligt dåligt av mig. Jag filmade bara badrummet, som var så läckert, så några halvkassa bilder från filmen kan jag visa. 





Vi har haft en underbar helg om än lite slitsam för benen, många steg blev det. Och några extra steg fick vi till när vi råkade gå åt höger när vi klev av tåget i Solna och fick uppleva lite annat på vår väg till Mall of Scandinavia. Hade vi gått åt höger, dit alla andra gick, hade vi varit framme 10 minuter tidigare 😁. 

Vi har ätit gott, bönan fick välja så det blev samma restauranger som på förra sommarens semester här. Men det var ok mat så jag klagar inte. Det enda vi önskar var annorlunda är tåget hem. När vi bokade hemresan trodde vi att vi skulle ha mer ork än vad vi hade idag. Så vi har mest fikat och suttit på centralen och kollat på folk. 


Tack älskade lilla böna för denna helg, nästa gång åker vi till Köpenhamn och shoppar.