Heart Chat Bubble - Tacksamhet

Tacksamhet

publicerat i © Mobilbilder, ♡ Vardag;
 
I dag hämtade jag ut ett paket på posten som fick tårarna att börja rinna. Jag kommer aldrig kunna säga TACK tillräckligt många gånger, eller kunna visa hur tacksam jag är över detta.
I dag hämtade jag ut en helt ny bärbar dator. Nu tänker du. Hur fan hade du råd med det som ofta gnäller om din ekonomi. Jo..
 
Tack vare en mycket speciell och nära vän till mig så har jag lyckan att ha denna dator i min ägo. Hon bestämde sig för några månader sen att börja skramla och fixa samt trixa för min skull.
Efter att ha hört mig ha panik och gråta mer eller mindre över att min nuvarande bärbara är på sluttampen fullständigt. Har haft den sen 2011, har bytt saker i den 2015 och nu har den perioder där den bara stendör utan anledning och kan ta timmar att ens få i gång igen. Den orkar inte längre med mina redigeringsprogram och tar låååååång tid att ladda en hemsida, den är allmänt seg. 
 
Hon tog som sagt saken i egna händer och tillsammans med nära har hon skramlat ihop till denna dator jag nu fått hämta ut.
Jag är så otroligt glad att jag har dig i mitt liv, som får mig att förstå att det är okej att också vara den som får ta emot och inte bara ge!!
Tack också till alla er som bidragit, det väntar er en liten sak på posten snart, som ett tecken på min tacksamhet. 😘
 
Älskade Emma, vad mer ska ja säga om dig!? Min skruttiga lilla prutt. Jag längtar tills vi kan ses och jag får krama om dig. Jag älskar dig! ❤
Tack till er alla som varit med och bidragit till att jag har denna i min ägo. Verkligen tack!! 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Hilma Eklund:

Vad härligt med en ny dator!! Jag har faktiskt också precis beställt en ny laptop och det blir riktigt skönt att byta till något fräschare :) Ta hand om dig, kram! <3

2:a kommentar, skriven , av Annika:

Så roligt med ny dator.

3:e kommentar, skriven , av Ullie :

Tur det finns underbara vänner. Ta hand om dej o datorn kul kram

4:e kommentar, skriven , av Emelie Andersson :

Åh vilken fin gåva! Sådana vänner är guldvärda! <3

5:e kommentar, skriven , av Beatrice :

Men wow så fint!! Förstår verkligen att du är tacksam! ❤️❤️

Kommentera inlägget här ↴