Torsdagen är kommen!

Tänkte att jag skulle jobbat med instuderingsfrågor kring hälso- och sjukvårdsrätt innan lektionerna idag, men jag har så sjukt svårt att koncentrera mig. Idag har jag äntligen huset för mig själv. Men istället för hostiga ungar som för väsen så bygger de ännu ett hus här nedanför vilket innebär att grabbarna kör grävmaskin för kung o fosterland. Jag drömde mardrömmar om Monday Bar i natt, men märkligt nog har det gett mig en positiv känsla istället! Jag åker med två helt sjuka individer, så jag tror det blir mycket skratt och dårskap. Inga - hämningar! 
Första lektionen blev inställd så till vida att vi inte har någon lärare. Men vi har ett chat-meet där vi i basgrupperna sitter och jobbar tillsammans. Nåja. Det får bli som det blir. Första lektionen var Medicinsk Terminologi, vilket är jävligt intressant och krångligt i en del fall :) Dagen avslutas med anatomi och sjukdomslära. Jag har en del uppgifter att göra och lämna in så jag inte hamnar efter så mycket när jag är borta.
Jag behöver packa också... Eftersom vi ska med färjor och en del vandrande, så packar vi i våra stora backpacks. Man får tänka till lite så man får ner vad man behöver för en vecka. Som tur är så har vi hemstudier när jag är tillbaka också, så man hinner tvätta och packa om tills man ska dra igen.
Nej, dags att fixa lite kaffe och förbereda sig för dagens lektioner. Ha det fint!

(Bilden tagen från @sporrongeric på Instagram)

Kommentera här: