Sista måndagen i mars

Jag tog mig ut i trädgården och så länge jag kan isolera mig bakom stora hörlurar går det ganska bra!
Det blev lördag och vi tog tågen ner till Halmstad för att möta upp mina svärföräldrar för middag och show! Men innan de skulle komma hade vi lite tid att slå ihjäl så efter att sprungit runt tre varv runt hela byn så fick vi tillslut en plats i solen och en varsin öl

Att gå där i solen utan vinterjacka och inte frysa var så otroligt skönt!
Tillslut mötte svärföräldrarna upp oss på en restaurang och vi käkade god mat och tog igen lite snack.
Showen Pernilla Wahlgren har fått hybris hade de fått av oss i julklapp och den var mycket roligare än jag hade först trott. Gänget hon hade med sig var också grymma: Hanna med sin fantastiska sångröst, Ola som kan ha på sig en heltäckande kroppsstrumpa och smälta in i bakgrunden och ÄNDÅ förmedla utan ord mer tankar och känslor än de flesta jag känner! Mumsiga Måns som var också otroligt mycket roligare än jag trott och jag lärde mig att y-front och strumpor kan vara märkligt sexigt tillsammans med en röd hjälm men roligast var kanske att få se sin ungdomscrush IRL! Lika snygg nu som när han hängde på väggarna i flickrummet. Det var ruskigt kul!

Igår tog vi Mazdan hem igen så om det kommer snö nu är det troligtvis vårt fel!
Idag lämnade jag barnen på skolan, Sigge och jag tog oss runt motionsspåret i bra tempo med undantag för de ställen där det låg packad is. Så otroligt skönt att få flåsa lite och lyssna till fåglarna i skogen!


Väl hemma spolade jag av bilarna från damm och lera från Sagas burnout hos E. Gick in och körde min sedvanliga träning, äppelcidervinäger, mediciner och boken. Därefter ur och krattade ytterligare en del av tomten. Men det kändes tungt idag och blev fort trött o andfådd. Tog i alla fall den del jag bestämt mig för, rensade ur de två blomsterlådorna samt rensade ur den lilla häcken som det förmodligen aldrig kommer bli något vettigt av. Nu får jag lov att lyssna på kroppen lite. Ska vila en stund innan det är dags att hämta Ellie och åka o handla.
Jag är så glad att jag märker framsteg i kroppen och knoppen. Har inte alls lika ont i axeln utan måste bara jobba upp mer rörlighet! Är barnsligt glad över detta! Har fått lite besked angående de trådar jag slängt ut och håller tummarna. Blir snart nytt kast så får vi se vart den hamnar.
Ha det fint alla!

Kommentera här: