Måndag i mars :)

Man börjar onekligen bli rätt jävla bortskämd med dessa soliga dagar som mars bjuder på!
Helgen började ju med en sedvanlig fredag då jag körde Kevin till Örebro (fick tillbaka den härliga känslan av vårkörning till Bro) sedan hem och ut på middag med T1 & J. De som fattar att min ångest är verkligen en balansgång hade tagit ett avskilt bord på Brasseriets uteservering där vi drack en varsin öl och snackade en stund. Jag kan säga att den räckte för att denna människan skulle bli påverkad! Vi hade siktet inställt på en restaurang i 15Huset då vi ville försöka hålla lite budget, men det visade sig vara stängt så det blev till att gå till den lite finare Italienska restaurangen 😅 T1 fick tvångstanken att hon ville ha en särskild sorts förrätt som fanns där, så jag och Robin delade på Italienska delikatesser. I vanliga fall hade jag nog inte ens smakat på kaprisen eller gud förbjude - färska fikon! Men nu jävlar provade jag utan tvekan (utomlands kör jag bara på, men hemma kan jag dra mig lite...) dessa och jag blev förvånad över att fikon var så gott! Kaprisen smakade väl inlagd saltgurka.

Kan varmt rekommenderas! Har också fått en tvångstanke att jag vill prova massa ostar med olika frukter, marmelader, kex osv sen när kan jag ens tänka längre än Brie?!😅
Husets vita vin var också väldigt gott och inser nu att jag skulle frågat vad det var. Kanske kan maila dem...
Har annars haft migrän hela helgen. Tänkte ändå det var en bra idé att ta Sigge och försöka gå in till stan för att hämta bilen på lördagen. Vad kan det vara, ca 15km? 
Minns inte så mycket av lördagen sen. Drack mycket vatten och hoppades migränen skulle ge sig. Jag får inte ta sumatriptan med mina andra mediciner. Men efter jag inte sovit särskilt bra för jag vaknar av migrän och illamående, så tar jag två Alvedon. Har fortfarande samma migrän när jag väl kliver upp och tänker att jag struntar i mina mediciner och tar migränmedicin och lägger mig på soffan för att låta det verka. Inser ganska snart (då detta är ganska snabbverkande) att en vanlig biverkan (?) är att när blodkärlen drar ihop sig så får man ganska jobbiga känslor i kroppen och man kan bli lite yr och få tryckkänsla över bröstet. Jag är medveten om detta och förståndet säger att detta är normalt och passerar snart. Min dödsångest däremot triggas igång av bara helvete och förståndet trycks undan. Det är sån vansinnig övertygelse även fast man vet bättre! Men jag lyckades ta mig igenom detta och tillslut släppte även migränen. 
Ångesten på söndagen låg och fladdrade hotfullt. Kände mig ambivalent och lättprovocerad. För att få komma ut lite så fick Saga passa på att övningsköra till E så vi fick hämta upp lite hönsfjädrar som ska vara en del av dekorationen på festen. Jag har en fantastisk bild i huvudet så vi får se om jag kan överföra det till verklighet. I mitt huvud var dessutom alla fjädrar små, duniga, vita och rena. Verkligheten var inte riktigt så! Men de är vackra fjädrar som krävde en hel del arbete med att få dem rena. De är unika varenda en, så det kommer sätta lite personlighet på dekorationerna!


Jag trampar rastlöst runt när jag väntar på att alla åkt hemifrån. Passade på att skicka ut lite förfrågningar och fick nog ett svar nu! Då kan jag kanske äntligen pusta ut. Drack min äckliga äppelcidervinäger och när Robin åkt körde jag mitt träningspass och har nu unnat mig en mango, c-vitamin och mediciner i väntan på att ett möte ska börja!
Hoppas denna dagen blir en bra sådan!

Kommentera här: