Kämpar på!

Varje dag ser jag till att läsa ett kapitel ur en bok jag fick låna av M. Om att skapa nya vanor, bryta gamla och hur små förändringar ger stora resultat. Jag har lyckats hålla hårt på min träning, hade sån sjuk abstinens igår och skulle kunnat få ett psykbryt för mindre. Saga var en klippa och köpte inga kanelbullar åt mig, men Robin den förrädare hade köpt nötter så på kvällen käkade han nötter o drack en öl. Jag satt i andra änden av soffan med min kopp te. Men jag var inte bitter. Och som många av oss gör springer man till spegeln och tittar maniskt om man kan se några resultat! Men jag tycker inte det :( Däremot måste jag säga att jag känner en skillnad både i kropp och psyke och för varje dag känns det lättare att stå emot sötsakerna. Men när PMS:en kommer här om någon vecka eller så är det nog bäst att bara låsa in sig i två veckor. Det kommer vara brutalt!
Jag skulle som sagt göra det till en vana att intervallspringa spåret under Ellies träningar men igår insåg jag att det var inte riktigt möjligt. Var det inte is med en tunn vattenhinna på, så var det tjockt med snö-slush så svetten sprutade när jag försökte hålla tempot uppe medan jag med höga steg trampade på! Men jag gjorde det och konditionsträning blev det ju trots allt!
Nu har jag kört barn, intagit äppelcidervinäger, c-vitamin med tillhörande mediciner och kört ett träningspass så svetten sprutar! Så skön känsla när man är alldeles skakig av utmattning! Jag utmanar min skadade axel men är noga med att inte gå över gränsen. Tänk den som kan få ta på sig tröjor utan knäppning & inte behöva dö av smärta! Kapitlet i boken är läst och nu ska det fixas massor inför kommande äventyr. Herregud vad tiden rusar på!
Nej, bäst att ta tag i allt. Såhär blir inget vettigt gjort!

Kommentera här: