När man inte kan skylla på mensen

Rutinerna fortsätter enligt planen. Lagt till övningar och ökat på andra. Gått ner lite vilket känns sådär när man står på vågen, men när man ser i spegeln så syns det en skillnad i alla fall. Rumpan börjar bli fastare, benen starkare, ryggmusklerna börjar ser ut som de ska igen och man anar magrutorna fram tills mamma-magen åtminstone. Sen känner man dem mest :) Jag börjar få tillbaka rörelsen i vänsterarmen sakta men säkert. Jag gör övningar för det kognitiva och även om det i viss grad förbättras så kan jag stundtals bli frustrerad över oförmågan. Ska bli intressant att se hur provet kommer gå då min kognitiva förmåga verkligen kommer att ställas på sin spets. Rädd också för ett eventuellt misslyckande och för vad det kommer göra med mitt psyke nu när saker är som de är.
Träningen, äppelcidervinäger, mediciner och bok är avklarad idag. Jag konstaterar att min psyke är åt helvete dock. Jag har slängt upp mitt försvar igen, är kall, frånstötande och emotionellt avstängd. Skillnaden mot förr, när jag vid det här laget bara hade sagt "fuck it" och dragit är att jag ändå förklarat för Robin hur jag upplever det. Och eftersom jag inte kan precisera vad det är som triggat detta, så kan jag heller göra något åt det. Men något har jag lärt mig och det är att alltid lyssna på min magkänsla, den har alltid haft rätt. Är det något som är galet så kan jag offra kattungar på att så är fallet. Mitt undermedvetna har plockat upp något som triggat mitt försvar. Kalla mig neurotisk bäst ni vill. Så många människor som gaslightat mig och fått mig att tro på rosa elefanter för att jag är så sjukt osäker på mig själv. Men det är färdigt med det. Jag ska kanske tillägga att detta är något jag känner generellt nu, detta försvaret. Är så satans arg, ledsen och besviken.
Något annat kul att se fram emot är när Monday Bar ska köra sitt race (inte nu i April/Maj) nästa gång så ska jag och T1 med! Gubbfritt och hämningslöst! Jag är så taggad på det och känner att det nog är precis vad jag behöver. En riktig jävla urladdning med någon jag älskar högt! Tack till D som tipsade mig om detta äventyr.
Och jag märker att jag försvunnit och förvandlats till en identiteslös blobb. Dags att ta tillbaka mig.

Kommentera här: