Vecko rapport.

Veckan som gått har varit ovanligt händelserik.. Måndag :Ledig simma.. 😁 Haha va.. För andra gången i rad blev det ingen simning.. Tisdag :jobb 06.30 till 14.00.. Dukade lite fint i köket på jobbet för vi firade av en kollega som gick i pension. 😁 Haha 😂 blev en del skratt. Tog upp ett minne när hon och jag hade sällskap på bussen mot jobbet. Isgata jag tog på mig broddarna och hon halkade runt som Bambi på en hal is. Slutade med att jag tog henne under armen och vi fick gå omvägar på gräset där det inte var lika halt. Kände mig lite avundsjuk på henne, skulle absolut kunna tänka mig att sluta jobba jag också. Tyvärr har jag inte råd utan får nog försöka jobba på en si så där sju år till.. Dröjde kvar på jobbet för att invänta diverse kollegor som slutade senare eller var på yoga 🧘‍♂️. Vidare bilfärd hem till chefen. Så trevligt att dricka bubbel 🥂 prata, äta middag och umgås lite utanför jobbet. Många skratt 😁 🤣 och asgarv. Särskilt när vi skulle hem.. Två stycken hade åkt hem lite tidigare.. När jag och kollegan så småningom skulle hemåt saknade hon sina skor.. Kvar fanns ett par vita Fila skor som var för små.
. Hennes egna skor var redan i Farsta.. 😁 😂 🤣 Typiskt J.. Det händer alltid någonting roligt när hon är med. Onsdag :Sovmorgon och jobb 15 till 21. Torsdag :Jobb 7-14 blev lite sen på morgonen och trampade på lite extra med 🚴..
Plötsligt flyger sadeln iväg och jag blir sittandes på pakethållaren.. Hade tur 🍀 i oturen ingen skada skedd..Efter jobbet blev det en promenad ledandes cykeln till killarna på cykelverkstan.. Super trevligt bemötande och jag passade på att köpa en ny sadel, be honom justera ettans växel samt byta bromsbelägg på handbromsen.. Fredag :Jobb 7 till 14.. 08.45 skulle jag ta en 99åring till tandläkaren.. Förra besöket personen Skulle dit hade inte gått bra alls. Denna morgon var "nn" på uselt morgon humör.. Så jag fick försöka vända det och det gick rätt så bra.. Två extra lugnande tabletter och personen var ändå högljudd och lite smått ilsken i väntrummet. Viskade lite info till tandlökaren och sköterska så de kunde prata med patienten.. Det gick riktigt bra och de kunde slipa ner den vassa tanden som var trasig.. Ny tid bokad då ska det lagas.. Spännande jobb har jag faktiskt och ibland känns det som jag spelar teater 🎭 hela dagarna. På em hämtade jag min cykel är jätte nöjd 😊 med servicen, snabbheten och det var prisvärt!! När jag kom hem 🏡
Var min lya stökigare än vanligt, jävla hantverkare.. Hallampan på golvet, pallen, skor och en korg från hatthyllan låg i rummet.. Grusigt och diverse 🔌 utdragna. Nyckeln i dörr tuben gick ej att ta ut, den sitter fastklämd. Fick informationen igår em och den var inte ett dugg utförlig. Lördag :Tvättstugan 10 till 13.. Träffade mina närmsta grannar och fick veta att hantverkarna varit riktigt otrevliga. Samt att de även varit inne i köket bakom spisen.. Har mailat 2 ggr till hon som har hand om aviseringar osv.. Hoppas slippa denna "elektriker" i framtiden samt få utförligare och tidigare information. Vid 18.30 blev jag hämtad av bästa killkompisen. Vidare färd mot Stockholms city och ett snurrande utan dess like I ett p-garage.( Hatar fortfarande parkerings garage) Därefter en promenad till Stadsteatern. För att se
Det var så jäkla bra!!!! Jag hade inte koll på att det var en monolog.. 😁 Trodde det skulle vara fantastiska hits. Men jäklar vad bra han är. Magnus Uggla. Min idol.. Idag Söndag känner jag mig lite krasslig.. Lyssnar på kroppen och tar en vilodag. Hoppas må tipp topp igen om några timmar!! So long.

Kommentera här: