Annorlunda vecka.

Hej på dig! Min vecka har varit annorlunda.. Började med förmiddags jobb i Måndags. Därefter tre dagars utbildning, konstigt nog blir jag tröttare av att sitta stilla än att jobba. Bra utbildning om än lite "korvstoppning". Lyxigt att bli bjudna på lunch och fika.
Fortsättning följer.. När vet jag inte, när alla har gått dessa tre dagar blir det. Utbildningen hölls på min gamla arbetsplats!! 😁 Det var trevligt att träffa gamla kollegor. Igår Fredag var jag ledig och nu väntar jobb helgen. Får se 👀 om pensionärerna känner igen mig. 😊 Kollektiv :Jag tittar då och då in på bostadsförmedlingens hemsida. Denna vecka anmälde jag intresse på denna
(Med könummer 25 är chansen mycket liten) anmälde intresse mest för att jag var nyfiken.. Kollektiv hus.. Vedspis kakelugn.. Hyran var fantastisk också 😁 Dagen efter anmälan fick jag ett sms om att hyresvärden tagit tillbaka lägenheten från bostadsförmedlingens kö. Det var nytt för mig men förekommer tydligen. Ljuvlig tystnad 🤫 :Idag är det underbart tyst utanför mitt fönster! Grävmaskinen får vila och även slagborrarna i källaren.
Att ständigt under ett par års tid tvingas stå ut med oväsen.. Ja det är inte roligt.. Ingen kompensation på hyran heller.. Har ingen aning om när de är färdiga. Oj 😮 vad tiden springer 🏃 iväg. Klockan närmar sig 12.. Å här sitter jag i nattlinnet. Kl 14.00 skall jag börja jobba, bäst att sätta lite fart. Trevlig helg.

Kommentera här: