Chrome Pointer

Videofix och bloggstrul

   Min bloggportal har börjat bråka lite. Det är mycket nätverksfel och trassel som man tycker borde lösas snabbare. Aja.
 
   I helgen spelade jag in en herrans massa videor och nu ligger nästan 10 videor och bara väntar på att släppas. Skönt att vara så effektiv och jag kommer släppa videor nästan varje dag den här veckan, eftersom strandfestivalen dessutom erbjuder mer content på onsdag. Det har alltså blivit mycket SSO-spelande och det har varit kul att ha mycket att göra i spelet.
 
   Förra onsdagen var jag iväg på äventyr - jag red för första gången i mitt liv på en reiningriden westernhäst. En trevlig Quarterhäst, dessutom, också det första gången. Det var sjukt kul och nu är jag lite biten och googlar mig tokig på reining för att försöka förstå mig på sporten. Kan inte påstå att jag lärt mig hemskt mycket än, men lektionen jag fick var nog för att jag skulle begripa några delar av sporten som jag tidigare undrat över. Min tanke är att jag ska rida några fler lektioner, och jobba på gården åtminstone över en helg. Min bonussyster som just nu jobbar helger på gården har nämligen sålt in mig som helgarbetare, så jag tänkte testa någon gång i höst och om det funkar försöka jobba kanske någon gång i månaden. Det senaste året har jag knappt sett en häst IRL och så vill jag inte ha det!
 
   Panda
 
   Just nu börjar min höst lite extra tidigt på jobbet. Under de kommande månaderna jobbar jag med många korta småprojekt, det jag trivs bäst med, och jag har haft riktigt kul med projekten av smygstartat. Är riktigt taggad på att fortsätta med dagens arbete i morgon! Ska bli jättekul att se hur några av projekten tas emot.
 
   Ser mig alltid om efter nya äventyr som kan växa fram på Jorvik!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.