Direktlänk till inlägg 26 oktober 2022

Långsam väntan

Av MJ - 26 oktober 2022 18:52

Jag vet inte vad som hänt med mig och min hjärna, men det känns som om min hjärna har stängt ner till viss del.
Har inte glömt bort er, mina bloggbesökare...
Jag har massa tankar som jag vill blogga om, men när det väl kommer till kritan så rinner det ut i sanden. Å andra sidan har de senaste veckorna varit tuffa, då jag väntar på svar som aldrig vill komma och en axel som har boxingsmatcher med värk dygnet runt.

Men det här med att vänta på besked från cheferna om att få byta arbetsplats, det kan få vem som helst att bli knäpp.
Förstår att det inte bara är att flytta medarbetare hur som helst mellan olika arbetsplatser, men någon måtta får det väl vara tycker jag.
3 veckor har gått sedan jag tog upp detta med min områdeschef första gången, hon skulle kolla på saken och återkomma till mig. Fast jag misstänker att hon har så mycket att göra, så min förfrågan om flytt till annan arbetsplats fallit i glömska.
Som tur var så mailade jag min andra chef igår med samma fråga, då jag behövde fråga om några andra saker rörande mig och min arbetstid.
Förklarade att min axel har börjat krångla och att jag fram över kan ha svårt att vara på Speed, vilket är orsaken till att jag vill byta arbetsplats.

Som det inte räcker med rena struntvädret ute och jag inte har lust att lämna sängen, så har även min axel börjat krångla ordentligt igen. Vet inte vad jag höll på med förra veckan, men det var på tok för mycket tunga lådor för att jag och min axel skulle fixa det. I vanlig ordning bet jag ihop och kämpade på, fram tills i torsdags. Slutade med att jag blev tvungen att stanna hemma på fredagen, för att jag hade sådan värk i axeln.
Så nu knaprar jag värktabletter högt och lågt, bokat tid hos fysioterapet igen och ska försöka få tag på vårdcentralen för att boka tid hos läkaren.

En av anledningarna till att jag vill byta arbetsplats, är just att jag ofta har ont i axeln eller handleden. Plus att jobbet jag har på Speed är väldigt tungt, vilket uppenbarligen inte är bra för vare sig min hand eller axel.
Saken blir ju inte bättre av att jag är kortast i gruppen, och mellan varven är det jag som får dra det tyngre lasset pga att vissa inte har alla skruvar på plats.
Finns mängder av små saker som bidragit till att jag vill byta arbetsplats och arbetsgrupp, som den sociala biten och gemenskapen.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MJ - Tisdag 30 april 09:35

Allégatan 17, en riktigt mysig salong mitt i centrum.Ibland får man slå till stort och boka tid hos en frisör, jag slår till på både färg och klippning. Här kan man uppenbarligen fixa det mesta, är kollega sjuk så tar en annan frisör över och tar ...

Av MJ - Tisdag 30 april 09:26

Av MJ - Måndag 29 april 13:22

Av MJ - Onsdag 17 april 17:10

Upp och ner vända världen är det som gäller på Samhall i Borås för tillfället, för ingen verkar veta någonting. Ingen planering, noll koll och absolut ingen kommunikation mellan olika delar av verksamheten. Helt plötsligt fick jag veta att jag sku...

Av MJ - Fredag 12 april 08:32

Underbart att det äntligen är fredag och helgen är runt knuten, kan inte bli bättre då jag också slutar tidigt. Ser fram emot helg eftersom det varit en seg vecka, med en del tråkiga besked på jobbfronten. Fast det får vara en egen historia, ska in...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards