Göttbullar

Hej min vän, 
Ibland kommer saker emellan och bloggen får liksom vila lite. Hoppas du är okej med det. 

Hur mår du? 

Det här med att göra lite extra när man väl lagar göttbullar är ett genidrag. Det tar lite längre tid, ja, men vinsten att ha färdiga göttbullar i frysen är oslagbar. 

(null)
Älskar ris! 

(null)
Goda göttbullar i GOD sås. 

(null)
Går det att äta för mycket morötter…? Frågar åt en vän. 

Kan vi prata om det här med en lyxigt god sås? Hur gör du din? Här är min: 

  1. Stek göttbullar. Krydda med svartpeppar. 
  2. Häll i laktosfri matlagningsgrädde, soya och lingonsylt. Här får du höfta lite, men gissningsvis ca 3 dl grädde, 2 msk soya, 4 msk sylt. 
  3. Låt puttra ihop. Klart! 
Superenkel och sååå lyxigt krämig och god. Passar även till quornfilé. 

Älska livet.