Så deprimerande😩

(null)
Alltså ibland undrar man om det ens är värt att gå i butiker och testa kläder, det är ju nåt som verkligen kan få en att bli nerstämd och ledsen när kläderna sitter som skit och inte passar.
Jag har försökt en längre tid nu att hitta ett par vida jeans med hög midja, jag har sökt och testat i flera olika butiker men det är galet hur svårt det ska vara. 
Jag får oftast ta de större storlekarna om kläderna ska kännas bra men i jeans så hjälper det inte att ta den största storleken som erbjuds, jag har uppenbarligen för mycket bukfett för att kunna ha jeans. 
Byxorna sitter bra över lår och rumpa men när man ska knäppa dom så går det icke att få igen gylfen och om det mot all förmodan går att få igen den så kan man knappt andas och absolut inte böja sig framåt för att ta på sig skorna. 
Alltså jag kan inte vara den enda som har bukfett som stör, jag mår redan dåligt som det är att jag inte kan få bort fettet på magen hur mycket jag än tränar, för tränar det gör jag ofta och i olika former, både styrka och kondition, sen kan jag inte säga att jag är jättenyttig och alltid tänker på vad jag äter men mycket har med mina mediciner att göra och det är ju galet att man inte ska kunna ha ett par jeans som ändå är det plagg som typ alla använder både till vardags och fest. 
Så därav att jag konstant går omkring i träningstights även när jag inte tränar för det är dom absolut skönaste byxor som finns. 
//Bex 

Kommentera här: