Nu blev det för mycket.

(null)
Jag känner så väl i kroppen när det blir lite för mycket än vad jag klarar av, när jag upplever stress, tidspress och måsten, jag tror att det ska gå bra och att jag klarar allt men tillslut säger kroppen ifrån och liksom stänger av, jag börjar känna mig dålig som att jag ska bli sjuk, det känns i kroppen som att jag får feber och ska åka på en jättestor influensa, får ont i muskler, blir trött och irriterad och kan inte koncentrera mig överhuvudtaget, det är ett riktigt obehag som sprider sig. 
Igårkväll när jag kom hem från HSB-dagen så kom precis den känslan.
De senaste dagarna har varit väldigt aktiva, allt från Ullared i måndags som bara det är en stress när man åker med på en bussresa, mycket folk, tidspress deluxe och man får inget vettigt gjort överhuvudtaget då jag inte kan "jobba" under stress, Näe hädanefter får det nog bli att åka med tjejerna och sova över, då har man ingen tidspress och kan ta det i sin egen takt. 
I tisdags var det den stora behandlingen i Linköping med både antikroppar, skelettstärkande och antihormonell spruta, på kvällen blev det innebandy/sargvakt. 
Onsdag började med mitt spinningpass, sen storhandla med min faster och på eftermiddagen/kväll besöka HSB som hade föredrag och olika podium med diverse hsb-anknytande företag. 
Sen är det allt som ska göras däremellan oxå, laga mat, tvätta, städa, hjälpa till med läxor som man inte fattar nåt av ja listan är lång och tar fasiken aldrig slut och när hela vardagsrummet är belamrat med kläder som hänger på tork då tvättmaskin går minst en gång per dag så känns det ganska tröttsamt, jag fattar inte hur familjer med 4-5 träningsaktiva barn gör😱
Men efter en natts sömn så mår jag bättre och haft en lugn dag idag, jag har även fått ont från nacken och ner i axeln och mot skulderbladet så funderar på vad jag kan ha gjort för nån rörelse för att få ont där. 
Alltid är det nåt, men som sagt jag är ju inte bara sjuk jag börjar ju bli äldre oxå, är det inte efter 40 som det dalar🙈
Ja det kan ju jag och Becca diskutera ikväll😂
//Bex 

Kommentera här: