Lite sjukstuga.

(null)
Jamen det var väl inte dåligt vilken förkylning eller influensa jag åkte på då. 
Vi åkte hem från Sörping redan i fredags eftermiddag då jag blev värre natten mellan torsdag och fredag, somna på soffan i torsdags och när jag vaknade några timmar senare så frös jag så att jag skakade så jag kunde bara inte förflytta mig till sängen. 
Sen blev det bättre under fredagen men på kvällen smällde det till igen och frossan kom tillbax, hosta hela natten och fick galet ont i halsen och när jag vaknade på lördagsmorgonen kände jag bara att kan nån slå mig med en stekpanna i huvudet så jag kan sova igenom den här dagen. 
Det var länge sedan jag varit så dålig, hostat så mycket så jag knappt kunde svälja. 
Macke åkte till apoteket så nu håller jag på att kurera mig och mår mycket bättre men nu har Linnea fått feber istället, hon har dock inte fått hostan eller snuvan som jag och Liam har/haft. 
Bara hoppas på att det går över snabbt då skolan börjar imorgon igen och det va som Linnea sa att det är inte roligt att börja med att vara sjuk direkt efter ett lov och jag hoppas ju på att jag kan åka och ta min medicin på tisdag oxå där jag förhoppningsvis även kommer att få mina röntgensvar. 
Men när vi kör lite sjukstuga här hemma så kan vi titta på innebandy-VM och det går ju väldigt bra😉👏🏻
//Bex 

Kommentera här: