Varför går fantastiska helger alldeles för fort?

Roger och jag åkte till Marstrand med Svea, 2 nätter på campingen hade jag bokat. Ju längre framåt eftermiddagen  på fredagen ju mer mulnade det. Planen var  att promenera till Havshotellet och träffa Amanda och heja på Anna som jag bodde granne med för 14 år sedan. Det kom lite små regndroppar men vi är ju inte gjorda av socker så vi traskade iväg. Blev en jättetrevlig em/kväll med Amanda. Drack en väldigt god drink med rabarber och gin👌 Suverän  kombination! Sen satte regnet igång och vi fick skjuts tillbaka som tur var. Åt lite tapas med grekiskt tema, bla räksagangaki enligt ett recept som vi fick på Rethymnon för många år sedan.
 Vi vaknade till en solig dag men blåsig. Tommie och prinsarna kom vid 10.30 och vi promenerade till Marstrand. Malte var inte på humör men Sigge  bubblade desto mer! Vi tog en tur till fästningen och tog en picknick där. Det var inte läge för en guidad tur med en trött Malte i  vagn så vi var på utsidan. 
Tillbaka på campingen blev det pankisar med sylt Grädde och svenska jordgubbar 😍 och en tur till lekplatsen. Den va poppis! Rasmus kom och hälsade på, sen kom Petra och Bengan ! Hade en underbar kväll med idel skratt! Tema Medelhavet med baconlindade dadlar, aubergineröra, dolmades, oliver, serranoskinka innan grillspett , tzatziki, stekt vitlöks potatis och grekisk sallad mm. Tyvärr är svenska kvällar alldeles för kalla så vi fick gå in. "Nöten" kom och hämtade Petra och Bengan, tror inte vi setts på 15 år! Blev ännu mer tjöt och skratt😂 Tror knappt vi var vakna 15 minuter efter dom åkt! Tror man börjar bli gammal 😂
Att sedan vakna på söndag morgon och solen skiner...kan man annat än njuta!

Kommentera här: